Siitäs sait, lenkkarit!

Kuukausi sitten minulla oli se typerä pusutauti, teinikirous keski-ikäisellä. Makasin kuolemaa tekien pari päivää, kärsin kipeästä kurkusta pari viikkoa ja se pentele vielä uusi ollessani Suomessa lomalla. Veikeä tunne, kun ei tullut päivään mitään ääntä ulos.

Mutta täytyy myöntää, että oli siitä jotain hyötyäkin. Parin päivän paaston jälkeen mahalaukku pieneni ja kun heti ei ollut oikein ruokahaluakaan kipeän kurkun takia, se pysyi myös pienenpänä. Kuukaudessa on lähtenyt 4 kiloa.

Lisäsin pökköä pesään ja otin iPhoneen appsin, jossa pitää listatä päivän syömiset ja voi seurata kaloreita. Annoskoko on pienentynyt ja totesin, että ihan hyvin voin syödä kunnolla vain kerran päivässä. Nälkään en kuole, vaikka lounas korvaantuukin parilla palalla ruisleipää.

Juujuu, nestettähän se vaan on, mikä nyt lähtee. EN VÄLITÄ! Mukava tunne kuitenkin, kun vaaka näyttää pienempiä lukuja. Todellinen koitos tulee, kun lääkärin asettama urheilukielto poistuu. Kun alan taas salilla juoksemaan, katsotaan tulevatko kilot takaisin.

Siihen asti lällättelen juoksulenkkareilleni ja heilutan pyllyäni numeroa pienemmissä farkuissa. Siitäs sait!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Siitäs sait, lenkkarit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s