Sushia liukuhihnalta

Rakastan sushia. Jos on joku ruokalaji, jota pitäisi loppuiän syödä, se kallistuu ehdottomasti japanilaisen puolelle. Hedelmä olisi vesimeloni ja vihannes ehkä artisokka. Juoma sima, alkoholi prosecco. Karkki ehkä marmeladi.

Eksyin Münchenissä japanilaiseen ravintolaan, jossa sushit matkasivat liukuhihnalla. Onko teidän kaupungissanne vastaavaa? Minusta tuo on tosi hauska systeemi. Annokset näkee livenä ja saa valita mitä tykkää. Lounas oli all-you-can-eat 9,80€. Ei paha.

Vieressäni oli joukko japanilaista alkuerää olevia teinipoikia. Puhuivat keskenään saksaa kuitenkin. Kun on syönyt annoksensa, kasataan lautaset päällekäin pöydälle tilanpuutteen vuoksi, ja tarjoilija käy säännöllisesti ne viemässä pois. Nuo pojat pyysivät tarjoilijaa jättämään lautaset pöytään. Halusivat kilpailla, kuka saa korkeamman tornin. Heh.

Minä taisin löytää suosikkilounaspaikkani. Nam!

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Sushia liukuhihnalta

  1. Meillä varmaan koko muu perhe menisi riemusta kirkuen tuollaiseen paikkaan – mutta minä,mulla on kummallinen sushi-vamma,en voi oikein sietää merilevää ja jos siihen lisätään vielä raaka kala,niin voi kauhistus!Ihan hirveätä tunnustaa moista,kun kaikkihan popsivat nykyään sushia ..Urheasti minä sitä nieleskelen kaikissa koulumme tapahtumissa – suuri osa äideistä kun on Japanista tai Koreasta ja tuovat aina tarjolle keittotaitojensa parasta – sushia ja Korealaista versiota Kimpabbia.Onneks ovat sen verran pieniä,että voi lotasta yhellä haukulla ja mahollisimman vähällä maistelulla. Hyi mua!

    • Voi, Jonna, onhan teitä sushin inhoajia iso joukko. Sitä on vaan ilmeisesti niin vaikea tunnustaa. Sushin-inhoajat Anonymous ryhmän perustamiselle tarvetta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s