Haaste: Rakkautta on…

Sain Belizen Katalta haasteen listata Rakkautta on… -sarjakuvan tavoin pieniä rakkaudesta kertovia tekoja ja asioita arkielämässä. Kiitos, Kata, et tiedätkään, kuinka nappiin haasteesi minulle osui!

Olen nimittäin joutunut pohtimaan viime aikoina parisuhdetta, sen kestämistä ja omien tekojen riittävyyttä. Miten välttää sitä, ettei toinen muutu huonekaluksi. Uskoisin, että jokainen pitkässä parisuhteessa oleva on kokenut samoja tuntemuksia. Kun arki on rutiinia, sitä vaihtaa helposti automaattivaihteelle ja luulee, että kai se parisuhde siinä kulkee mukana. ”Juu, rakastan, rakastan – ilmoitan jos mieli muuttuu.”  Mutta eihän se ole niin, ei se saa niin olla.

Minulle on arki ollut aina se paras osio. Juhlat ja lomat ovat vain tilapäistä. Mutta olin unohtanut arjessakin antaa oman panokseni, olin unohtanut tehdä työtä parisuhteen eteen. Sillä sitähän se todellakin vaatii, työtä. Harvassa se rakkaus on, joka kantaa vuosikausia ihan omilla siivillään.

Meille tuli juuri 13 vuotta täyteen. Lapsiperheen arki on täynnä rutiineja, logistiikan sujuvuuden huolehtimista, sohvalle vaipumista kun Tytär menee nukkumaan, pyykkäystä ja imurointia. Oma minä katoaa välillä ja samoin parisuhdekin menee joskus horrokseen. Ravistus, puusta putoaminen on silloin tällöin paikallaan.

Nyt teenkin siis poikkeuksen haasteeseen, enkä listaa niitä pieniä tekoja. Rakkautta on… olla olematta robotti.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Haaste: Rakkautta on…

  1. Niin…..kyllä täälläkin välillä ollaan robotteja ja mööbeleitä, näin se vaan on. Meilläkin 13 vuotta takanapäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s