Outin Hexaton: Tulokset

Outin Hexaton on Koehenkilön suorittama tavoitesarja, joka perustuu seuraavaan Facebookissa lähetettyyn statukseen:
Manicure, pedicure, facial, pizza and wine. Now 33,5 degrees and sunny. What a great ‘mother’s day -week’ for me.
(Vapaamuotoinen suomennos: Manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, pitsaa ja viiniä. Nyt 33,5 astetta ja aurinkoista. Mahtava äitienpäivä-viikko)

Sarjan nimi perustuu statuksen alunperin lähettäneen, Koehenkilön ystävän, nimeen ”Outi” sekä kuuteen osioon viittaavaan kreikankieliseen ”hex” numerosanaan. Äitienpäivä-viikolla ei ole sinänsä tutkimuksen kannalta suurempaa merkitystä, joskin useat sarjan osiot mielletään nimenomaan naispuolisten  henkilöiden suosimiksi hemmottelumuodoiksi. Osiot ovat Manikyyri ja Pedikyyri (yhdistetty), Kasvohoito, Pitsa, Viini ja Helle.

Voidaan todeta, että Koehenkilö on epäonnistunut tehtävässään. Mikään kuudesta osiosta ei tullut toteennäytetyksi. Tosin Koehenkilö itse on sitä mieltä, että viimeinen osuus, ”Helle”, on saavutettu, mutta mikäli alkuperäisessä lauselmassa halutaan tarkasti pitäytyä (”33,5 astetta ja aurinkoista”), saavutusta ei voida hyväksyä. Kuva Deutscher Wetterdienstin virallisesta säämittauksesta näyttää lämpötilaksi vain 30,5 astetta. Itse otettua parvekekuvaa yli 40 asteen lämpötilasta ei voida tieteellisesti hyväksyä.

Koehenkilön hyväksi voidaan lukea sairaus, Mononucleosis/Pfeifferische Drüsenfieber/Pusutauti. Taudinkuvauksessa on selvästi merkittynä mahdollinen kuume sekä kurkkukivut. Lääkärintodistuksen puuttuessa ei Koehenkilön suoritusta voi kuitenkaan hyväksyä.

Jatkotutkimuksia varten suosittelemme joko Koehenkilön vaihtamista tai vaihtoehtoisesti saman Koehenkilön tervehtymisen odottamista ja tavoitesarjan uudelleen suorittamista. Arvostelulautakunnan mielestä Outin Hexatonia voidaan pitää toteuttamiskelpoisena, osittain jopa helppona viikkotavoitteena. Täydellinen epäonnistuminen kaikissa kuudessa osiossa osoittaa Koehenkilön olevan … ei niin tasokas taikka motivaatiota vailla.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Outin Hexaton: Tulokset

  1. Hei, täällähän on yhtä tieteellistä tutkimusta kuin minunkin blogissani 😉 Se on ilahduttavaa! (Tulin vastavierailulle, hauska blogi!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s