Osa 5: Helle

Viimeinen urakka Outin Hexatonissa. Huoh. ”33,5 astetta ja aurinkoista”, sanoivat speksit. Täytyy kyllä myöntää, että Outi oli Facebook-statusta kirjoittaessaan Kaliforniassa, joten hiukka epäilytti tuo tavoitteen toteutus.

Vaan kattokaas tuota, tytöt! Naapuristossamme sattuu olemaan joku säälaitoksen sivupiste, jonka pihalla saa aina virallisen tiedon lämpötilasta, tuulensuunnasta, kosteusprosentista jne. Ja siinä se kököttää: lämpötila tällä viikolla ylitti sen 30 astetta!

Naapureilla on ollut parvekekukat viikkokausia, mutta minä olen pantannut sitä, koska ikkunapuitemaalausremppa on ollut odotettavissa. Remppamiesjoukkio vihdoin kävi, joten sain parvekettakin laitettua kuntoon. En ole koskaan mikään viherpeukalo ollut, mutta kyllä ne kukat saa ankeankin parvekkeen hieman kotoisammalta näyttämään. Vielä kuusi ruukkua täyttämättä.

Parvekkeen lämpötila nousee tietysti hieman korkeammaksi, joten piti ottaa kuva. Jos lämpömittari näyttää yli 40 astetta, totean täten Outin Hexatonin viimeisen osuuden toteutuneen!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Osa 5: Helle

  1. Meillä ei olla vielä päästy ihan yli 30 asteen, mutta perjantaina oltiin hyvinkin lähellä. Ite alotan kyllä valittamisen viimeistään siinä 27 asteen paikkeilla, tai aikaisemminkin jos mut pakotetaan aurinkoon esim. lounaan ajaksi… Oon teidän partsista hieman kade, meidän oma on vielä ns. vaiheessa. Ostettiin kyllä eilen kasa erinäisiä yrttejä, joten laatikot alkais sentään olla jokseenkin kuosissa. Mut mulle on yleisesti vielä hiukan epäselvää, miten tuosta saisi vähän kotoisamman, nykyään parveke kun on kuitenkin lähinnä pyykinkuivauskäytössä.

    Menin jättämään sulle haasteen, käys kattomassa!

  2. Tää on oikeastaan ensimmäinen parveke, josta tosiaan nautin. Se on sen verran suojassa ja tarpeeksi syvä, että sinne voi huoletta tunkaista pari tuolia ja pöytä. Aiemmat partsit ovat olleet tosiaan pyykinkuivaus-tiloja. Kiitos haasteesta, Oili, olipas mielenkiintoinen asia pohdittavaksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s