Osa 3: Pitsaa

Outin Hexagonhan kuului näin: Manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, pitsaa ja viiniä. Nyt 33,5 astetta ja aurinkoista. Mahtava äitienpäivä-viikko.

Tähän mennessä on todettu, että hoidot eivät tällä viikolla onnistu pusutaudin takia. Energiaa nolla, siirtyminen kodin ulkopuolelle saa vielä odottaa hetken. Pohditaanpa siis seuraavan osion mahdollisuutta: pitsaa!

Niin, tuota… Pusutaudin yhteydessä hävisi jonnekin 3 kiloa elopainostani. Painan nyt saman kuin ennen urheilua aloittamistani. Hmph… Totesin kuitenkin, että yhtä isolta tuo takapuoleni näyttää, joten enpä niitä kiloja sure. Hävinneet kilot ovat nestettä vaan, joten kyllä ne takaisin tulevat. Mielenkiintoinen osio on tuo kuukauden urheilukielto, vaikuttaako se kuinka paljon asiaan.

Minulla on kurkku sairaan kipeä ja suu rakkuloita täynnä. En siis halua suuta avata ja näläntunnettakaan ei ole. Ja koska kaiken lisäksi armas siippani on Paleo-diettiin siirtynyt, eli tervemenoa kaikki jauhopitoiset ja vähänkin sokeriin viittavat ruuat, on pitsa kielletyllä listalla huushollissamme. Siis saanhan minä sitä itselleni ja Tyttärelleni tehdä, mutta kuka niitä koiran surusilmiä ja sitä kuolausta pöydän vieressä kestäisi? Puhun siis Miehestäni.

Pitsoja olen syönyt paljon. Ja kaikkialla maailmassa. Niin paljon, että en enää jotain Kotipizzan tekeleitä tunnista pitsaksi. Nehän on ihan hirveitä! Vannon oikean italialaisen pitsan nimeen, niissä maistaa tuoreet ainekset. Omituisimman pitsan söin Ranskassa – raaka kananmuna keskellä pitsaa oli silloin nuorelle opiskelijalle eksoottinen kokemus. Ja Jenkkipitsat – isoja, paksuja ja miljoona kaloria, mutta kyllä Pizzahutin Italian Sausage pani vaihto-oppilaan suun muikeaksi. Sen olen todennut, että mitä yksinkertaisempi pitsa, sen parempi.

Kuola valuu. Pitsaaaah. Kestäisiköhän sen Miehen koiransurusilmät kuitenkin?

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Osa 3: Pitsaa

  1. Eikö tossa vois vaan raa’asti todeta, että itsehän on diettinsä valinnut? Kyllä nyt lähes kuolemansairaana (ja myös ihan terveenä, jos nyt tähän lähdetään) on pitsansa ansainnut, niin! Eri asia tietty on, jos lätty ei maistu itsellekään. Suosittelen kyllä, että nautit pitsan viimeistään tervehdyttyäsi, se varmaan karkoittaa vikojenkin pöpöjen jämät 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s