Osa 2: Kasvohoito

Outin Hexaton jatkuu kasvohoidon muodossa. Ei mitään toivoa tälle viikolle. Jos tiskikoneen täyttämisen jälkeen pitää istahtaa hengähtämään, ehkä on parasta vaan pysyä kotona.

Minulla on loistava toimintatapa kasvohoidolle. Periaatteessahan yrittäisin sellaiset pari kertaa vuodessa hoitoloissa käydä, mutta joskus menee enemmän, joskus vähemmän. Se nääs riippuu Suomen keikkojen tiheydestä. Koska joululomilla matkalaukut on muutenkin täynnä ja sitä materiaa on jo ihan tarpeeksi, ovat äitini ja anoppini ratkaisseet lahjat minulle suorastaan nerokkaalla tavalla: minulle tupsahtaa paketista aina lahjakortti paikalliseen kauneussalonkiin. En voisi tyytyväisempi olla!

Onhan ne hinnat kalliimmat Suomessa kuin Saksassa. Mutta koska kosmetologilla pitäisi aina jutellakin jotain, teen sen mieluusti suomeksi. Hoidot pitäisi olla rentouttavia – niitä nenähuokosten pusertamisia lukuunottamatta – enkä silloin jaksaisi millään miettiä, sanonko asiat saksaksi oikein vai päin prinkkalaa. Hoidoissa ei sinänsä varmaan mitään eroa ole. Tuo kauneushoitola, jossa säännöllisesti Pohjanmaalla käyn, sijaitsee kirjaimellisesti keskellä ei mitään, mutta jotenkin aina heillä on jotain uutuushoitoja sun muita meneillään.

Tiedän, että minun pitäisi kiinnittää enemmän huomiota kasvojeni hoitoon. Eipä se naamataulu enää tästä nuorennu. Nyt olen jotenkin kapsahtanut Kiehl’sin tuotteisiin. Varsinkin tuo yöseerumi tuntuu tekevän ihon mahtavan pehmeäksi. Ja se aurinkorasva on nyt joka päivä käytössä.

Mutta kyllä sitä säikähtää, kun oikein läheltä peilailee. Mistä ne rypyt ovat minun ikinuorille kasvoilleni hypänneet?? Onko joku antanut luvan keski-ikäiseksi muuttua, häh? Tarvii ilmeisesti Suomenkeikkaa suunnitella, ihan vain kasvohoitojenkin takia.

 

 

2 ajatusta artikkelista “Osa 2: Kasvohoito

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s