Parsakausi

Parsakausi on pyörähtänyt käyntiin Saksassa. Tai siis onhan se ollut päällä jo jonkin aikaa, nyt vain hoksasin siitä postata. Torit ovat tarjouksia pullollaan ja parsaa saa ravintoloissa.

Pidän siitä vihreästä versiosta enemmän, se valkoinen ei minulle maistu. Saksalaisille taitaa olla se juuri toisinpäin.

Tyttärellekin parsa kelpaa, joten sitä tarjotaan meillä usein. Helppo keittää, purkista hollandaise-kastiketta ja ilmakuivattua kinkkua viereen. Nam!

Mainokset

2 thoughts on “Parsakausi

  1. Nami, nami! Asun Pfalzin parsaseudun keskellä. Minulle maistuu tuore parsa ihan vain keitettynä voisulan kanssa. Puoli kiloa parsaa, muuta en tarvitse lisukkeeksi. Tai parsasalaattia halvemmista eli ei 1a luokasta esim. paksuista tai muuten rumista: paloina keitettyä parsaa+ loraus rypsiöljyä+ viinietikkaa+ripaus suolaa+pippurimyllystä vastajauhettua pippuria. Helpot herkut kasvissyöjälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s