18 taas

Vihdoin ja viimein sain jotain aikaiseksi: aloitan uudelleen autokoulun!

Ajokorttihan minulla on, sen suoritin kiltisti 18-vuotiaana. Jonkun verran nuorempana ajelin. Koskaan en ole omistanut varsinaisesti autoa ja jos totta puhutaan, autot eivät sitten henk koht tippaakaan kiinnosta. En erota Peugeotia Bemarista.

Kun muutimme aikoinaan Tanskaan, Mies möi autonsa. Asuimme Köpiksen keskustassa, julkiset toimi ja autot/ polttoaine/ vakuutukset/ autoverot on Tanskassa hintavahkoja. Olimme 7 vuotta autottomia ilman minkäänlaisia ongelmia tai edes kaipuuta siihen. Auto tuli taas taloon, kun Saksa kutsui. En taida tuntea täältä ketään, jolla autoa ei olisi. Saksa ja Autobahnit vaan kuuluvat yhteen.

Olen vältellyt ajamista. Voin sanoa, että viimeisen kymmenen vuoden aikana olen ajanut ehkä 5 kertaa. Ja nyt kun se pitäisi uudelleen aloittaa, on kynnys korkea. Ja ajatus siitä, että Mies vinkuu vieressä, kun minä yritän hahmottaa auton ääriviivoja neljän ruuhkassa moottoritiellä, on varsin vastenmielinen… Naapurissa on kätevästi naisten autokoulu, joten olemme sopineet ensitreffit ensi viikolle.

Mutta kyllä jänskättää. Mutta jos muutkin osaa, kai minäkin sen taas opin. Mutta jos olisin sinä, välttelisin Münchenin katuja seuraavien viikkojen aikana.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “18 taas

  1. Paluuviite: Autolle käy! « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s