Hennan haaste

Sain Hennalta Norjasta tunnustuksen. Kiitos kaunis!
 
 
 Samalla se on myös haaste:
1) Kerro linkin kera blogissasi kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2) Kerro 7 random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.
 
Mietitäänpäs sitten niitä satunnaisia ominaisuuksiani.
 
1. Opetin vahingossa Tyttärelleni varvasväli-moskien kaivelun. Varmaan hän olisi sen itsekin hoksannut, mutta kun hämäystä tarvittaessa kehoitin häntä kyseiseen aktiviteettiin, aukeni taivas. Lempipuuhia nykyään. Välkkynä ihmisenä kuitenkin esitti kysymyksen, johon en osannut vastata: ”Mikä on varvasvälimoska englanniksi?
 
 
2. Ja kun varpaista puhutaan, paljastettakoon, että minulla on molempien pikkuvarpaiden kynnet haljenneet. Pituussuunnassa.
 
3. Olen nykyään laiska avaamaan postia. Tätä ei olisi muutama vuosi sitten vielä tapahtunut, mikä lie napsahtanut päässä… Kirjekuoret lojuvat avaamattomina muutamankin päivän, ennenkuin saan niille jotain tehdyksi.
 
4. Olen ihan pihalla kaikesta terveellisestä, tarkoittaen vitamiineja ja hivenaineita sun muita. En ole koskaan vitamiineja ottanut. Pitäisköhän? Luotan suklaan voimaan.
 
5. Yksi maailman parhaimpia keksintöjä on lasten DVD’t. Toiset ovat ehdottomasti lasten television tuijottelua vastaan, mutta meillä niitä kyllä katsotaan. Olen se huono äiti, joka osaa vuorosanat ”Riosta”.
 
 
6. Tulen kotiin suihkuttelemaan kuntosalin jälkeen sen sijaan, että kävisin siellä. Jotenkin ryhmäsuihkut eivät kiehdo. Minusta on tullut häveliäs vanhemmiten. Onneksi salille on vain se 100 metriä matkaa.
 
 
7. Kevään paras uutinen oli se, että Sisko tulee meille kylään. Ja saan viedä hänet kokemaan oikeaa Oktoberfest-tunnelmaa, koska silloin sattuu olemaan Frühlingsfest oluttelttoineen. Pakotan hänet ostamaan Dirdnl-puvun.
 
Siinäpä 7 juttua minusta. 15 blogille jakaminen käy voimille, kun tämä on varmaan kiertänyt jo kaikissa… Niinpä jaankin sen kahdelle aloittavalle blogittarelle:
Kanelipuulle, ystävälleni täältä Münchenistä
Miss CPH:lle, jonka blogia luen koti-ikävän Köpikseen yllättäessä
 
Jos inspiraatio on hukassa, napatkaapa muutkin tämä haaste!
 
 
 
 
Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Hennan haaste

  1. Paluuviite: Nolliksen tunnustus « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s