Perjantaipuska

Koskas muuten sinun miehesi toi sinulle kukkia?

Köpiksen aikoina jaksoin vielä muistuttaa eräästä tietystä perjantaipuskasta ja aika monesti Mies ilmaantuikin kukat kädessä kotiin. Ah, niin romanttista. Mutta nyt ei niitä kukkia oikein ole pöydälle ilmaantunut. Nuokin ylläolevat toi ystävätär.

Onko siis vika minussa, kun en ole muistuttanut vai Miehessä, kun ei muista. Kissan pitää näköjään itse nostaa taas häntänsä. Tai raapia useammin kolliansa.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Perjantaipuska

  1. Mä en muista, että mun mieheni olisi koskaan tuonut mulle kukkia! Mutta se onkin siitä erikoinen tyyppi, että sitä käy leikkokukat sääliksi. Ruukkukukillahan se toisaalta voisi silti mua lahjoa, mutta mä olen puolestani niin erikoinen tyyppi, että olen vähän (henkisesti) allerginen miesten minulle antamille kukille. Mulla oli aikoinaan poikaystävä, joka availi ovia, toi kukkia, oli kaikin puolin herrasmies paitsi että oli oikeasti lopulta aika kamala mua kohtaan. Siksi kai en niin kukista perusta. Mies-kultani tuokin mulle sitten persoonallisuuteni tuntien muita juttuja: esimerkiksi amerikkalaisia juorulehtiä Yhdysvaltain lentokentiltä työmatkoiltaan 😉 Oikeasti mulla tulee melkein itku silmään, kun se kaivaa laukustaan niitä pöllöjä lehtiä, joitten ostamisen on varmaan ainakin välillä vähän noloa. En tiedä liikuttuisinko yhtä paljon kukista.

    Sähän olet tainnut saada viime aikoina muutamankin kauniin korun mieheltäsi… Ehkä sun mies on halunnut ruveta rohkeasti laajentamaan alaa ja kukat on tässä välissä jääneet vähän unholaan?

  2. Sofian ruskea kiinakastike: 1 dl ruskeaa sokeria, 1 dl valkoviinietikkaa tai valkoista balsamicoa, 1 dl soijakastiketta (kikkoman). Anna kiehua kokoon, jos haluat paksumpaa anna kiehua vähän pidempään. Mulla aina ohutta, koska pitää mennä nopeasti!!!! Maku silti sama!!! Halauksin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s