Kelkan kyytiä

En voi kuvailla itseäni mitenkään erikoisen innostuneeksi ihmiseksi. Olen enemmän neutraalimpi nainen. Ihailen niitä ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti elämään ja myös näyttävät sen.

Mutta joskus sitä innostuu. Vaikka asummekin Alppien lähettyvillä, emme kuitenkaan vuorille usein mene. Se arki ja viikonloput pyörivät oman kodin ympärillä. Nyt kuitenkin saimme lähdettyä Itävaltaan.

Ne maisemat. Se on Pohjanmaalta tulleelta niin upeaa katsottavaa joka kerta. Vuoriin ei kyllästy.

Mutta kaikista eksoottista tällä kertaa oli kelkkailu. Niistä Saksassa suosituista puukelkoista olenkin jo aikaisemmin kertonut. Nyt sai meidän kelkkamme kyytiä ihan tosissaan, sillä ajoimme Tyttären kanssa sillä 7 km pituisen kelkkaradan. Kaiken lisäksi se alkoi 1500 metristä, joten voitte kuvitella, että maisemat olivat radan varrella melkoiset!

Niin, maisemia ei kyllä ehditty matkan aikana niin hirveästi katsomaan. Kyyti oli melkoista ja 7 km tultiin alas alle puolessa tunnissa. Kelkkatie ei suinkaan ollut aidattu, joten joskus hirvitti ne rotkot. Eli hiljalleen tultiin Tyttären kanssa alas.

Lystiä oli. Hmm, vuokraamosta olisi saanut myös Race-kelkkoja…

 

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Kelkan kyytiä

  1. Kuule, kun täällä vuorien ”seassa” on 12 vuotta asunut, niitä ei edes enää näe! Tuo keikkailu ”rodeln” voi olla vaarallista, monet ovat loukkaantuneet pahasti (varsinkin kun Jägerteetä tai Glühweinia suonissa…)!!!

  2. Hurjalta kuulostaa – mutta silti niin hauskalta! Haaveilen, että pääsisin joskus elämässäni laskettelemaan jollekin tuollaiselle kilometrien pituiselle radalle.

  3. Juu, kelkkailua voi suositella ja kyllä, melko hurjaahan tuo ensikertalaiselle oli. Ja ei se tosiaan välttämättä mikään lasten harrastus ole – enimmäkseen meidän kanssa oli sellaisia nuoria miehiä liikenteessä. Voin kuvitella, mikä meno tuossa kyseisessä mäessä meno on iltaisin, koska se oli valaistu rata. Jägermeister-pulloja varmaan löytyy matkan varrelta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s