Espanjalainen onnettomuus

Mies oli työmatkalla Espanjassa. Soitteli sitten pari päivää ennen kotiin tuloa ja sanoi, että pikkasen kopsahti. Oli ajanut teambuildingissä mikroautolla päin seinää ja selkään osui oikein kunnolla. ”Ei tässä mitään hätää, pystyn seisomaan ja kävelemään. Kropan kääntäminen ei oikein onnistu.”

Kääk! Onko tämä jotenkin tyypillistä miehille? Joko ne sairastaa pikkunuhaa kuolemankielissä tai sitten isomman tällin vaivoja kieltäytyy kokonaan huomioimasta. Että jos makaamaan ja seisomaan pysyy, niin hällä väliä, että muut asennot ei oikein onnistu. Eihän siinä ole kuin selästä – kylkiluista ja selkärangasta – kysymys…

Nilkutti se sitten parin päivän päästä lääkärillekin. ”Sisäelimet ovat kunnossa ultran perusteella, mutta selkärangassa voi olla jotain vikaa”, sanoi lääkärisetä. Ajat magneettikuvaukselle ja röntgenille on parin päivän päästä. 

Mitä helvettiä?? Parin päivän päästä?? Selkärangassa voi olla jotain vikaa?! Anteeksi vaan, jos panikoin, mutta eikö se selkäranka ole niitä ihmiskropan tärkeimpiä osia. Mies on ottanut asian huomattavasti rennommin. Tekee töitä normaaliin tapaan, eikä isompia kipuja nähtävästi ole. ”Ei ongelmia, jos ei käännä kroppaa.”

Anna mun nyt kaikki kestää. Murehtimisen määrä on vakio, mutta nyt ylittyy jo minunkin kuppini.

 

 

3 ajatusta artikkelista “Espanjalainen onnettomuus

  1. ”Onko tämä jotenkin tyypillistä miehille? Joko ne sairastaa pikkunuhaa kuolemankielissä tai sitten isomman tällin vaivoja kieltäytyy kokonaan huomioimasta.” Toi on kyl tosiaan niiiiiin tyypillistä :D. Isäni käveli kerran kaksi viikkoa poikki menneellä akillisjänteellä ennen kuin se oli saatu pakotettua lääkäriin. Siis ihan todella katkipoikki. Ajatteli, että on vähän venähtänyt… Mutta flunssat on kyllä aina kauheita kuolemantauteja heille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s