Haisut

Minulla näyttäisi olevan 10 hajuvettä vessan hyllyllä. Kaikki enemmän tai vähemmän aktiivikäytössä, mutta varmaan eniten vaihtelen noin kolmen välillä. Ne ovat ns. turvallisia tuoksuja, eivät liian tyrmääviä.

Suurin osa hajuvesipulloista on tullut Mieheltä. Hajuvesiä on helppo ostaa tuliaisiksi, jopa insinöörinkin, jos on aktiivinen myyjä paikalla. ”Ööh, jonkun hajuveden vaimolle ostaisin. Ei liian voimakas, kiitos.” Tosin Mies ei juurikaan allergioidensa vuoksi haista mitään, joten hänen kannaltaan hukkaan menee nekin haisut.

Muistatko itse ensimmäisen oikean hajuvesipullosi? Minä en siitä ihan varma ole. Olisikohan äiti tilannut Yves Rocherilta jotain aikoinaan… Mutta sen ensimmäisen tuoksun, johon ihastuin, muistan kyllä. Varmaan jostain lentokentältä sen ostin, koska hajuun liittyy myös jotain muistoja tai oikeastaan tunnetiloja, joita ei pysty ihan tarkkaan määrittelemään. Laura Biagiottin pullot ovat minulla vieläkin vakiovarusteena.

Miltähän tuntuisi olla allerginen hajuille, olen monasti miettinyt. Mahtaa olla aika tukalat oltavat, koska tuoksut ovat vaan nykynaiselle niin itsestäänselvyys. Minulla on joka päivä hajuvettä. Tosin en itse tiedä, tuoksunko liian voimakkaasti, siihen tuoksuun itse turtuu niin. Tuttavat, minulle saa huomauttaa asiasta, jos näin on!

Että mitähän sitä tänään tuoksuttelisi? Bossin Femmea, Jean-Paul Gaultierin Eau d’Etetä, L’Instant de Guerlainea vai Jennifer Lopezin Stilliä? Nuusk!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Haisut

  1. Ota Bossin Femmeä! Äidilläni oli nuorempana tuota Aqua di roma tuoksua, en tiennytkään että Laura Biagiottin tuoksuja vielä saa, luulin että se merkki oli jo kuopattu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s