Lumihiutale kravatista

Tänään saivat Saksassa olla miehet varuillaan! On nimittäin karnevaali-aika ja tarkemmin ottaen Weiberfasching. Naiset laittavat hynttyyt yhteen ja isoina ryhminä käyvät miesten kimppuun tarkoituksenaan leikata kravatti pois. Jos meillä on Suomessa omituisia tapoja, niin eivätpä saksalaisetkaan voi itseään ihan normaaleiksi kutsua 😉

Minä taidan kotona jättää ne sakset rauhaan. Mies tuli nimittäin reissusta ja oli jopa muistanut Ystävänpäivän, joka multa meni jotenkin ohi. Antoi paketin, josta paljastui hely rannekoruun. Ihanasti oli valinnut lumihiutaleen talvisen teeman mukaan.

Jaoin minäkin lahjoja tällä viikolla. Tuli tuliaisia viikonlopun Suomen reissulta, ei voi kukaan perheessä valittaa. Menköön siis se tuliainen siis myös ystävänpäivän piikkiin.

Mutta varsin omansa näköisiä lahjat kummallekin olivat. Minulle koru, Miehelle Juoksija-lehti ja alfa-uroksen kirjoittama kone-kirja. Ei voi väittää, eikö kummallakin omat intressinsä ole. Ja yli 10 vuotta yhdessäoloa on taannut sen, että kun lahjat ostetaan, ne alkaa myös osua maaliinsa.

Koulutus alkaa tuottaa tulosta. Molemmin puolin.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Lumihiutale kravatista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s