Korukymppi

Kyllä siitä kouluttamalla ihan käyvän saa. Miehestä siis. Muistattekos, kun kirjoitin charm braceletistä, jossa olisi potentiaalia olla lahja/tuliaisidea minulle pitemmäksikin aikaa? Toive toteutui.

Swarovskin ihanainen paljastui joulupaketista ja oli niin söpöt charmsitkin valittu. Miehen ja Tyttären nimien alkukirjaimet ja blingbling-minikäsilaukku. Kyllä kuulkaas kelpaa!

Mutta ei siinä vielä kaikki. Mies yllätti myös tuomalla matkoilta tuliaiseksi toisenkin rannekorun, josta on hyvää vauhtia tulossa mun all-time-favorite. Sievä tuplanahkaranneke, jossa on helmentapaisia ja hopeatähtiä.

Olisko sitä hiljaa vaan vai pitäisikö tätä analysoida? Onko minun viestini parantuneet vai olisiko Mies oppinut?

Ollaan ihan hiljaa vaan. Tästä on ilmiselvästi tulossa hyvä vuosi tuliaisten suhteen.

5 ajatusta artikkelista “Korukymppi

  1. Ole hiljaa vaan ja kokkaile miehelle hyvät sapuskat kun sattuu olemaan kotona! Kyllä hän on oppinut ja osaa näyttää näin kiitollisuuttaan sinua kohtaan. Bravo!

    • Sofia, mä luen, että tällä bloggailulla on positiivinen vaikutus parisuhteeseen. Mies lukee mun ajatukset postauksistani, eipähän tarvi miettiä issekseen.

  2. Miehelle pisteet! (Niitä on yleensä meilläpäin jaossa harvoin, vaikka tuliaisista en voikaan valittaa.) Mutta kuule. On sulla erityisen hienot korurasiat. Nimim. Kas, samanlaiset.

    • Me ollaan, Ässä, niin samiksiii! Paitsi etteivät noi korurasioita ole. Isompi on Tyttären karkinsäilytyspaikka (piirongin päällä, ettei itse ulotu ja sitten unohtaa ne sinne. Toimii myös hätävarana äidille). Pienempi on avaintensäilytyspaikka

      • Eivät nuo minullakaan missään korurasiakäytössä ole, vaan juurikin suklaapiilona. Mutta voisivat kyllä olla, ellen haluaisi esitellä niitä olohuoneessa ja joka puolella muuallakin. Kuljen siis ne kädessä aina, kun vieraita tulee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s