Tuomiopäivä teinihenkeen

Pyydän, ettette tuomitse minua heti. Tiedän, että käytökseni on syvältä, tunnustan sen itsekin, mutta näin siinä vain kävi. Vajosin pohjalle.

Tapahtumat lähtivät liikkeelle, kun satuin mainitsemaan Miehelle, että eiköhän juoksumatolla hikoilu puoli vuotta samoilla biiseillä jo riitä. Olisi aika vaihtaa musiikkia. Emme muutenkaan CD’tä niin paljoa ostele, ainakaan sellaista, jonka tahdissa voisi juosta. Mies innostui ja käski lähtemään kauppaan.

Siis tottakai tiesin, että liikuntamusiikki pitäisi olla sellaista suoraviivaista ja rytmikästä. Tähän mennessä olen hinkannut niitä kahta artistia pääasiassa (saksalaisia Frida Goldia ja Culcha Candelaa) soittimella juostessani, mutta heitä voi kuunnella ihan ilman oksennusta muutenkin.

Nyt tajusin, että minun pitää vajota alemmas.

Se otti niin luonnon päälle. Piilottelin hihallani CD’den kansia viime tinkaan kassajonossa. En halunnut, että kukaan näkee. Mitäs jos joku tuttu olisi ollut samassa kaupassa?? Pyllyhiki valuu jo pelkästä ajatuksestakin.

Nyt meidän pikku perhe on mm. seuraavien artistien tuotoksien onnellinen omistaja:
Lady Gaga
Pitbull
LMFAO

Eihän niitä selvinpäin kuuntele. Teinimusiikkia. Kuuntelin ne ekaa kertaa läpi ihan kotosalla ja pyörittelin silmiä. Voi nyt herttinen aika. Humppaako se Gagagin soittaa?? Toivottavasti toimii salilla.

Mutta älkää tuomitko minua. Ne on ihan tosissaan tarkoitettu juoksumusiikiksi. Ensi kerralla ostan kyllä netistä. Eläköön anonyymit ja neutraalit postipojan tuomat pahvilaatikot.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Tuomiopäivä teinihenkeen

  1. Eläköön Spotify (premium), jota voi kuunnella on the go, eikä levyille tarvita säilytystilaa kovolta tai levyhyllystä (joissa on jo yli 500 jazzlevyä jostain kumman syystä….)

  2. Juu spotify ja itunes rules. Ei enää cd-levyjä nurkkiin pölyä kerään… En muuten enää jaksais edes kuunnella samaa artistia koko levyllistä. Mun playlistillä on gagaa ja muuta reipasbiittistä humppaa, oon kohta 40v, 3 lasta ja sitä rataa mut cares mitä mun ipodis soi! Let’s rock!!

  3. Älä nyt höpsi! Se Pitbull on aivan ykkönen, mullakin on aina juostessa ja Lady Gagan eka älppäri monsters ball. Rihanna on hyvä ja Jennifer Lopez! Anna mennä vaan! Mehän ollaan nuoria! Nenä pystyyn vaan siellä kassajonossa.

  4. Että kun te ootte niin moderneja. Spotify ja iTunes. Kyllähän minä niistä tiedän, mutta en ole sen kummemmin kokeillut. S-llä on kyllä ihan hyvä pointti tuon CD:n määrän suhteen – vaikka me emme musiikillinen perhe ole, kirjahyllyn lisäosien osto olisi ajankohtainen juuri tuon cd-kasan takia.
    On se hyvä, että muutkin kuin teinit tunnustavat kuuntelevansa hömppää!

  5. Thihii, otan osaa – eikö mitään parempaa löytynyt? Toisaalta ymmärrän yskän. Parhaiten omista levyistäni on toiminut Mew – mutta ei kaikki kappaleet. Berliinissä asustavan siskoni mukaan tekijänoikeussyistä Spotify ei toimi Saksassa, mutta hänellä on jo Suomessa luotu profiili joten pelittää. 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s