Intialaisen huonompi seura

Joskus sää on niin omituinen, ettei ulos halua nenäänsä työtää. Aamulla satoi vettä kaatamalla. Sitten tuli ukkonen. Ja viiden minuutin päästä satoi lunta. Ota tästä nyt sitten selvää.

Illalla olikin sitten take-awayn paikka. Syömme varmaan keskimäärin ravintoloissa kerran-pari viikossa. Täällä se hinta ei kuitenkaan ole kynnyskysymys ja ulkonasyöminen on ihan normaalia toimintaa. Joskus sitä vaan ei sinne keittiöön viitsi mennä nyhjäsemään tyhjästä.

Teki mieli intialaista. Puhelimella tilaus ja mies kävi hakemassa ne, koska putiikki oli lähellä. 2 pääruokaa riiseineen ja naan-leipä, 15 €. Ei paha ja ruuastakaan ei ollut mitään negatiivista sanottavaa.

Mutta kun olimme olleet laiskimuksia ja lunta/vettäkin tuli taivaalta, niin se kaupassakäynti oli jäänyt. Viinit loppu. Kriisi. Ainut alkoholiin viittaava pullo löytyi jääkaapin perukoilta, oli jäänyt joskus kesältä sinne yksinään itkemään.

Intialaisen mausteisen curry-kanan seuraksi litkimme hedelmäistä rose-kuohuviiniä. Ei muuten toiminut sitten pätkääkään. On se vaan jännä, miten yksinään hyvin toimivista mauista saa yhdistelemällä väärään seuraan ihan kaameeta kamaa.

Mitä tästä opimme? Tarkista aina, että viinikaappi on kunnossa.

2 ajatusta artikkelista “Intialaisen huonompi seura

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s