Äänijako

Täytin kansalaisvelvollisuuteni ja kävin äänestämässä. Saksassa on muutama paikka ennakkoäänestykselle ja yksi onneksi meitä lähellä. Päätös oli kyllä täysin hatusta vedetty. Onneksi ehdokkaat olivat suurinpiirtein tunnettuja, paitsi tämä Arhinmäki. Ja kun ehdokasmäärä on pieni, ei käy niin kuin eduskuntavaaleissa, jolloin on ehdokkaiden kanssa ihan hukassa. Silloin sitä äänestää vaan tunnettua nimeä. Nyt sentäs presidenttiehdokkaiden mielipiteistä oli ehkä suurinpiirtein selvillä.

Käytin vähennystaktiikkaa. En halunnut äänestää suurimpia puolueita tällä kertaa. Niinistö, Lipponen, Väyrynen pois. Ahdasmieliset ehdokkaat, naps. Päämotivaatio oli antaa Soinille vastaääni, joten jäljelle jäivät periaatteessa Biaudet ja Haavisto. Kummastakin oli ihan hyvä mielikuva, joskus ennen vaaleja luettujen haastattelujen perusteella tuntuivat suhtkoht tolkullisilta ihmisiltä. Haaviston äänestämistä puolsi avoin homosuhde (onpas hassu peruste…) ja Biaudeta hänen työnsä ihmisoikeuksien puolesta.

Kumpaakos äänestin?

 

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Äänijako

  1. Minä olen luonnollisesti Biaudetin kannattaja, vahva, hyvännäköinen nainen. Mutta kyllä Niinistön voittaa. Minun pitäisi mennä Zürichiin tai Wieniin änestämään. En mene. Äänestän sydämmessäni.

  2. Toivottavasti Haavistoa, jolla on todellinen mahdollisuus päästä tokalle kierrokselle 🙂 Mä kävin myös antamassa ääneni Frankfurtissa, tämä oli ihan ehdotonta. Onneksi tosiaan matka ei ole täälläkään aivan mahdoton niin ei käynyt juurikaan kukkaron päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s