Kuusikasat

Joulu tuli ja meni. Koristeet menivät taas kellariin piiloon viikonlopun aikana ja Mieskin jouluninhoajana oli varmaan tyytyväinen. Onneksi Glühweinia on vielä jäljellä.

Mutta nyt tuli ajatuskatko. Mitä Suomessa tapahtuu joulukuusille kaupungissa? Täällä loppiaisen jälkeen alkoi perinteisesti muodostua isoja kuusikasoja katujen risteyksiin. Autoilija kiroavat niitä, koska ne peittävät näkyvyyttä. Asiaa ei auta viime viikonlopun myrskysäät, jolloin Andrea-myrsyn tuulet kivasti riepottelivat kasoja.

Katsotaan sitten, milloin tällä kertaa roskakuskit nappaavat ne pois. Viime vuonna meidän kulmilla kuusikasoja muistaakseni näkyi varsin pitkän ajan, jopa viikkoja, loppiaisen jälkeen.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Kuusikasat

  1. Täällä suur-Helsingin alueella jäteyhtiö kerää ne ja hakettaa, me tosin pistämme omamme palasiksi ja poltamme takassa.

  2. Ja täällä Seefeldissä ne haetaan huomenna ja häviävät näin nopeasti katukuvasta. Tämä on piparkakkukylä, pitää olla siistiä ja idyllistä.

  3. Viikko loppiaisen kuusenheitto-päivästä mennyt ja vielä ne kasat vaan kaduilla on. Raportoin, kun ne saadaan kerättyä. Vetoja yli kahden viikon puolesta, any one?

  4. Paluuviite: Se kuusi-kysymys « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s