Onpas sulla hyvä vaatemaku!

Minulla on eräs ystävä, jonka seurassa tuntee itsensä maailman parhaimmaksi. Tämä ystävä osaa nimittäin jakaa kohteliaisuuksia ja osaa sanoa ne nimenomaan sillälailla, että hän myös tarkoittaa sitä. Tämän naisen seurassa olen kauniimpi, laihempi ja fiksumpi, valloitan maailman.

Uuden vuoden lupauksia en koskaan ole kauheasti harrastanut. Jos jotain pitää tehdä, ei sitä tarvitse uuden vuoden vaihtumista odottaa. Itsellä kun ei edes karkkilakko onnistu, niin lupauksia taitaa olla turha pinnistää.

Minusta elämän tarkoitus on rakastaa ja jos hyvin sattuu, tulla rakastetuksi. Mutta tätä elämän polkua kulkiessa saisi myös kehittää itseään ja tulla paremmaksi ihmiseksi. Tehdä pieni pala kerrallaan tätä maailmaa paremmaksi paikaksi.

Nyt voisin tehdä uuden vuoden lupauksen ja muistaa kehua toisia enemmän. Otan ystäväni esimerkistä mallia ja yritän kohteliaisuuksia jakamalla levittää hyvää mieltä. Ei tällä ratkaisulla maailmanrauhaa saavuteta, mutta yksi kontakti kerrallaan tulee maailmasta ehkä iloisempi.

Että onpas sulla kivannäköinen paita tänään päällä!

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Onpas sulla hyvä vaatemaku!

  1. Paluuviite: Kehumisen taito « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s