Pakettikortit verenpaineella

Saksalaisessa television hömppäohjelmassa tehtiin mielenkiintoinen testi näin joulun lähestyessä. Mikä tekee onnellisimmaksi: lahjan saaminen, lahjan ostaminen vai lahjan antaminen? Lahjan antamiskategoriassa oli erotettu saajaksi tuttu ja vieras henkilö. Testihenkilön verenpaine testattiin aina tehtävän jälkeen. Voittajaksi selviytyi melko selvällä erolla lahjan antaminen tutulle henkilölle.

Minäkin kuulun tähän kategoriaan. Nautin enemmän lahjan antamisesta kuin saamisesta. Toki lahjan saaminenkin on mahtavaa (ihan siltä varalta mainitsen, jos Mies kävisi siellä bling-bling-kaupassa koruja katselemassa), mutta muille hyvän mielen antaminen saa aikaan enemmän kicksejä.

Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän panostan myös paketin ulkonäköön. Lieneekö taustalla myös saamieni aasialaisten lahjapakettien täydellisyyden ihailu. Eilenkin illalla näpertelin puoleen yöhön jotain pikku nimikortteja.

Mies kyllä katsoo hieman vinoon tätä jouluinnostusta. Minusta on tulossa ehta kotirouva. Ei siinä tietysti mitään vikaa ole kirjoittaa se nimi suoraan paketin päälle, mutta jos minulla aikaa on, kai saan näperrellä. Lupaan seuraavaa: siinä vaiheessa on pakko alkaa töihin, kun alan esim. silittämään lakanoita, koristelemaan liimapyssyllä Miehen pipot bling-blingillä tai tekemään Tyttären eväsboxiin aamuisin leivästä kissannassuja.

Kai se raja jossain tulee vastaan.

Terveisin,
Rouva Kotirouva, joka jo miettii liimapyssyn käyttöönottoa

2 ajatusta artikkelista “Pakettikortit verenpaineella

  1. Ihania paketteja! Nauti siitä, että sinulla on aikaa ja tämähän on luovaa työtä ja silkkaa hyväntekeväisyyttä! Mukavaa torstaipäivää sinne Müncheniin.

    Onko se ihana Puppenmuseum vielä siinä tornissa, kuuluisalla kävelykadulla? Pitää mennä tyttöni kanssa sinne, se on aivan mahtava ja söpöliini.Toivottavasti se on vielä olemassa, kävin siellä 9 vuotta sitten. Servus!

    • Sofia, juu nyt pitää nauttia kun aikaa on. Eiköhän sitä joskus taas töihinkin päädytä. Juu, se leikkimuseo on vielä samassa tornissa. Itse en ole edes käynyt siellä, noloa… Tarvii korjata asia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s