Moderni seimi vaiko ei

Nautin joulukuussa todella paljon kaupungilla harhailusta joulumarkkinoiden ansiosta. Koko kaupunki tuntuu olevan yhtä kojujonoa täynnä. Alla kuvia (osa otettu iPhonella -sori)!

Kojujen tarjonnasta saa hyvän kuvan siitä, mikä saksalaisille tekee joulun. Joulukoristemyynti voidaan jakaa karkeasti käsitöihin ja kiilteleviin muovikoristepalloihin. Onneksi tuo käsityöläismeininki on voiton puolella ja kojuissa saakin ihastella upeita teoksia.

Minua kiehtoo kuitenkin eniten seimiasetelmat. Täällä tehdään niitä ilmeisen paljon ja varusteluun on melkoisesti vaihtoehtoja.

Miniatyyrilyhty-valikoimaa

Koska olen luonteeltani piipertäjä, minulle kävisi oikein hyvin tuollainen harrastus. Mutta koska en ole häävin uskonnollinen, saisi seimiasetelma kyllä jäädä tai sinne ilmestyisi ei-niin-hartaita osia.

Miniatyyri-sitä sun tätä

Ensi jouluun mennessä voisi kyllä pistää oman kojun pystyyn ja myydä siellä moderneja miniatyyri-kamoja. Pikkuisia Rihanna / Katy Perry / Michael Jackson julisteita, Nespresson kahvikoneita, iPhoneja ja Hello Kitty -mattoja. Miniatyyri-Flat screenejä, lehtipuhaltimia, AEG:n porakoneita ja Paul Mitchellin shampoopulloja. Jos ne ei oikein sinne seimeen sovellu, minä ainakin nukkekodin päivittäisin mielelläni nykyaikaisemmilla kamoilla!

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Moderni seimi vaiko ei

  1. Oliko kuvat Münchenin joulumarkkinoilta? Sinne olen haaveillut joskus pääseväni. Jostain syystä juuri tämä kaupunkin kiinnostaa, vaikka ei oikeasti ole mitään kuvaa siitä.

    • Kyllä, Münchenistä kuvat on. Tänne vaan, tämä on sellainen perinteinen ja kaunis kaupunki, mutta vipinääkin riittää ihan tarpeeksi!

  2. Paluuviite: Koristeita etsimässä « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s