Ominaituisuudet

Nollavaimo nakitti kertomaan 5 ominaisuutta/omituisuutta. Siis siitähän lähdetään, että näähän on mun kartanon maita ja olen lähestulkoonpauttiarallaa täydellinen. Jep. Olen kuitenkin jo sen verran tunnustellut postauksissani, että uutta ja ihmeellistä on vaikeahko löytää. Mutta yritellään!

Myöhästyminen on minulle kauhistus.
Oletus on, että olen joka paikassa vähintään 10 min liian aikaisin. Koen myöhästelijät äärimmäisen ärsyttävinä ihmisinä. Eikö he tajua, että he myöhästymisellään varastavat muiden aikaa?? Nipottaja mikä nipottaja. En ikinä voisi muuttaa latinomaihin.

Rakastan Toulouse-Lautrecia.
Tiedoksi niille, joille tuo nimi ei sano mitään, hän on ranskalainen taiteilija, joka eli 1800-luvun loppupuolella. Taatusti olette nähneet hänen julistemaisia töitään. Opiskelin aikoinaan Ranskassa, jolloin hurahdin häneen ihan kympillä. Taiteesta en tiedä sinänsä mitään.

En ole koskaan syönyt kebapia.
Punainen liha ei muutenkaan maistu ja jo sanana tuo etoo. En itseasiassa edes tiedä, mitä kebap oikein sisältää. En aio ottaa selville.

Fudge on parasta mitä tiedän.
Olen sokeriperse, aivoton nautiskelija mitä makeaan tulee. Fudgeen törmäsin Ameriiiikan reissuillani. Se on vähän kuin toffeeta, mutta ei kuitenkaan sinne päinkään. Jenkeissä on on kokonaisia kauppoja pyhitetty kaikille niille ihanille fudge-variaatioille. En ihmettele, miksi jenkit ovat isompia. Jos sinne joskus muuttaisin, minullekin tulisi jenkkiperse.

Kehittelen mielessäni kauhuskenaarioita.
Mitä jos tämä ratikka syöksyy raiteilta? Mitä jos räyhäisin sille ärsyttävälle kurssitoverille oikein kunnolla? Mitä jos parvekkeen ovi pamahtaisi kiinni takana ja Tytär on yksin sisällä? Mitä jos Miehen lentokone tippuisi?
Onkohan tämä kellään muulla harrastuksena, kysyn vaan… Nämä aivoitukset tosin lisääntyvät juuri ennen sitä luontaista räjähtämistä. Painekattilan tasaus-vinkkejä olenkin jo listannut täällä. Kerrottakoon, että en harrasta kauhuleffojen katselemista, omassa päässäkin tuntuu kummituksia lentelevän tarpeeksi.

Ettäs tiedätte.

Laitetaan nakki jakoon seuraaville uusille tuttavuuksilleni blogistanian ihanaan maailmaan:
Päiville Pahvitaloon. Kertoo Jenkkikuulumisia huumorilla.
Champagnelle Café Baroqueen. Tyylikästä ulkosuomalaisen lapsiperhe-elämää.
Sofialle At Home with Sofia. Uusi blogisti Alppien rinteiltä.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ominaituisuudet

  1. Hyvä juttu! Laitan tulemaan, tällä viikolla, lupaan! Tämä on tosi kiva idea! Saa ”sukeltaa” toisen ihmisen maailmaan. Hyvää yötä! Sofia takan äärellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s