Joululahja-toive ympyröity

Miehen entinen kollega antoi Tyttärellemme joululahjan. Mahtavaa, takker og pokker, mutta isomman ilon saimme siitä, mitä hän oli vahingossa jättänyt pakettin muovipussiin: Swarovskin esitteitä.

Kuten olen aikaisemmin jo kirjoitellutkin, Mieheltäni uupuu täysin lahjageeni. En tiedä, onko tämä kuinka yleistä (oletan niin), mutta tämän insinööriraukan peukalo on keskellä kämmentä, mitä mielikuvitukseen tulee lahjaa etsiessä. Siis minulle. Hänelle pitää ilmoittaa selvin sanoin, mitä haluaa. Kiusaan tietysti tahallani ja sanon ”Yllätä minut.”

Keksin sitten esitteestä suorastaan nerokkaan lahjaidean. Tattadadaa – charm bracelet. (Mikähän mahtaa olla se suomeksi??) Minulla killuu melkein aina joku rannekoru kädessä, joten joka tapauksessa se olisi mieluinen lahja. Nerokkuus piilee kuitenkin siinä, että rannerengasta voi koko ajan täydentää ostamalla lisää noita… ööh charmeja… voiko joku auttaa suomennoksessa! Täydellinen lahja mielikuvituksettomalle miehelle, koska vielä Swarovskin liikkeitäkin on melkein joka lentokentällä. Tuliaislahjat ovat siis myös pulkassa pitkäksi ajaksi eteenpäin!

Nyt on esite strategisesti esillä Miehen yöpöydällä siinä polkupyörälehden päällä. Ja huomaamattomasti rannekorun kuva on ympyröity mustalla tussilla. Vaikka olenkin niin salaperäinen ja mystinen nainen, tänä jouluna ei pitäisi olla kovin vaikeaa lahja löytää.

 

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Joululahja-toive ympyröity

  1. Ei niille ole suomennosta. No, ehkäpä ’amuletti’, mutta ei sitä täällä kukaan käytä. Charmeja ne on. Meikäläisellä on Thomas Sabon vastaava killutin, jossa on 14 erilaista jo kasassa. Alkaa olla korulla sen verran hintaa, että jos katoaa, niin vakuutukseen on pistettävä. 😉

  2. Tietysti, amulettihan se oli. Google translatorin käännös näytti ”Viehätys rannekorua” ja en tuota amulettia muistanut. Näin se ulkosuomalaisuus kielitajussa näkyy…
    Tsekkaanpas Sabon killuttimet, Nollavaimo, kiitos vinkistä!

  3. Toivottavasti saat sen Swarovskin variantin, se on kyllä vähän enemmän ”glamourinen”, eikä roiku jokaisen taviksen kädessä. Ja Swarovski on Itävaltalaista!

    • Tota itävaltalaista Swarovskin alkuperää en muuten tiennyt, Sofia. No mutta, sehän olisi sitten ihan kotiinpäin vetämistä, jos sellaisen ostaa!

  4. Paluuviite: Korukymppi « finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s