Peikko potenssiin kymmenen, prkle

Rouva Kotirouva tarkistaa isosta peilistä kuvaansa ennen kaupungille lähtöä. Freshit hiukset, eilen kampaajalla leikatut/värjätyt – check. Putsatut kengät – check. Ei hiuksia talvitakissa – check. Hanskoissa ei reikiä – check. Ripsiväri on ja poskipunaakin laitettu – check. Kaikki on niin kuin pitääkin.

Kaupungille hyvillä mielin. Kunnes muutaman tunnin jälkeen näkee peilikuvansa tavaratalossa. Mitä vttua?! Hemaisevan seksikkäästä pörröpäästä ei kyllä ole jälkeäkään, vaan peilistä katsoo vähemmän mairittelevan näköinen peikko.

Kuka luomakunnan administraattori on laittanut sellaisen säännön, että oma peili ei korreloi kaupungilla kulkevan olemuksen kanssa? Kysyn vaan ma. Missä välissä hiukset latistuvat, nenä alkaa kiiltämään, kengät pölyyntyy, ryhti on nolla ja takki rypistyy? Onko se heti, kun ulko-ovesta astuu sen ensimmäisen askeleen vai odottaako se luomakunnan administraattorin sihteeri mörkö-käskyn antamista kymmenen sekuntia??

Ikinä ei pitäisi tarkistaa kesken kaupungilla hengailun peilikuvaansa. Siitä saa vaan pahan mielen. Nytkin jouduin heti menemään ensin Glühwein-kopille (mit Amaretto, bitte) ja sen jälkeen vaatekauppaan ostamaan sen kalliimman puseron.

Ketuttaa. Mun peili valehtelee.

 

P.S. Lisäksi blogikuningatar Nollavaimo lätkäisi tunnustuksen. Kauheat paineet. Tarvii funtsata seuraavaa postausta. Glühweinia lisää, nyt.

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Peikko potenssiin kymmenen, prkle

 1. Jaa, jaa, Glühwein !! Ei muuten rimmaa. ”Nein” olisi rimmannut verbaalisesti, mutta muuten se olisi ollut päin *ersettä.

  Olet saanut väärää informaatiota: en kuulu kruunupäihin. Korkeintaan sarvipäihin. 😉

  Eikä mitään paineita. Paineitta paras.

  • Ja, ja, Glühwein
   man kann nicht sagen ”Nein”!

   Kato, tulipa siinä elämäni ensimmäinen saksalainen runo. Tosi korkealaatuista lyriikkaa…

 2. Tämä oli ihana! Rypyt ja iso peppu siellä kaupungin peilissä aina kurkistaa. Kotona ollaan niin chic ja niin siinä aina sitten käy!

 3. Äh, just eilen meinasin ostaa huulipunan, kunnes katsoin kaupassa peiliin, ja totesin, että ei tässä enää huulipunat auta, s–tana! Niille peileille kyllä pitäisi tehdä jotain! Poistaa tai levittää verho päälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s