Nikolaus ja amatööri

Tänään emme erityisemmin ole juhlineet itsenäisyyspäivää. Mielessä oli pikemminkin Nikolaustag eli juhlimme St Nikolausta. Pyhä Nikolaus tsekkaa 6.12. lapsen kiltteyden ennen joulun suurta juhlaa. Aamulla ulko-ovella on lapsen kenkään jätetty pieni paketti tai suklaapukki. Näin kävi meilläkin.

Tytär oli oikein juhlavan näköinen tänään ja silmiin oli ilmestynyt joulunpunainen silmätulehdus. Ei siis Kindergartenia, vaan menimme lääkärin puheille. Täällä nuo hoitolat ovat aika tarkkoja tarttuvista sairauksista ja passittavat taatusti kotiin, mikäli kaikki ei ole kunnossa. Olemme siis toimineet neidin henkilökohtaisena viihdytysjoukkona tänään.

Nyt ilta on hiljainen, kun Tytär on passitettu nukkumaan ja Mieskin on illallisella. Syön eilisestä jääneen vihreiden kuulien laatikon lopun. Mies ei yleensä karkkien perään ole, mutta kitisi illalla minun salaisista kätköistäni jotain makeaa. Otin sen henkilökohtaisena loukkauksena, että hän mussutti YHTÄ kuulaa ainakin puolta tuntia. Jokainen oikea karkinsyöjä tietää, että marmelaadia syödään kuin leipää eikä sitä lutkuteta. Karkinsyönnissä määrä korvaa laadun. Ihan turha tulla mulle kertomaan jotain yhdestä palasta 70% tummaa suklaata. Se on koko levy sitä halvinta ja keinotekoisimman makuista suklaalevyä, eikä sitä tosiaankaan jätetä puoliväliin.

Amatöörit.

 

4 ajatusta artikkelista “Nikolaus ja amatööri

  1. Kirjoitat taas niin mukavasti ja hauskasti, että pitää oikein pistää nauruksi täällä lumisessa Seefeldissä! Olen täysin samaa mieltä kanssasi noista karkeista ja siitä määrästä….kun kerran avataan pakkaus niin ei vaan yhden palan takia! Miehet on ihan omaa sukua ja niilä on ihan eri hormoonit myös! Hyvää yötä!

  2. Juu ei ymmäretä täälläkään Miehen tyyliä syödä makeeta. Mihinkähän sukuun se EI ole tullut? Ei taida tuo homma mennä geeneissä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s