Ison T:n turisti

Jotkut tekevät ennakkotiedusteluja ja -valmisteluja, jotkut on patalaiskoja ja luottavat tuuriin. Kumpaas ryhmään veikkaatte minun kuuluvan?

Olemme Miehen kanssa reissanneet melkoisesti. Tosin ne reissut ovat rajoittuneet melko turvallisesti eurooppalaisiin kaupunkeihin, joten emme hirveästi voi maailmankatsomuksellamme kehua. Ja olemme sillälailla mukavuudenhaluisia, että hotellin pitää olla keskustassa  ja sieltä täytyy hiustenkuivaaja löytyä.

Olemme myös erittäin laiskoja ottamaan asioista selvää. Selaamme Lonely Planettia sitten lentokoneessa ja tarkistamme, että tuo ja tuo nähtävyys pitäisi käydä tsekaamassa. Muuten vaan haahuilemme ja luultavasti missaamme puolet kaupungista, koska kävelemme ihan omituisia katuja pitkin. Kato, tossakin hyvää tonttimaata pilattu. Ja sitten tulee nälkä ja yritämme löytää jotain paikallista hyvää ravintolaa ja nälissämme päädymme tietysti Menu turisticoon. Näin tapahtuu joka kerta.

Lapsellisina riski missata koko kaupunki on vielä suurempi. Yritimme pari vuotta sitten tehdä ensimmäisen cityloman kaksi-vuotiaan kanssa. Budapestista näimme leikkipuistot. Jep.

Reichstag

Berliinissä yritimme tsempata, mutta eihän siitä oikein mitään kitisevän jalkakahleen kanssa tullut. Sitten tuli ahaa-elämys. Kumpikin vuorollaan pariksi tunniksi kiertoajelulle ja jopas kaupunki aukeni! Kyllä, olemme turisteja isolla T:llä, mutta jostakin se ilo on revittävä.

Kaihoten odotan sitä aikaa, jolloin lapsen kanssa voi mennä hyvin syömään (jopa klo 18 jälkeen), voi kierrellä jopa shoppailemassa, eikä hotellille tarvitse vetäytyä iltakahdeksalta. Please, kertokaa joku, että tämä vielä toteutuu…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s