Halvatun Tagesdecke

Sain ikuisuusprojektini valmiiksi tänään. Tai niin ainakin luulin.

Olen kutonut muutamia torkkupeittoja pienistä paloista ja yksi Tyttärelle on ollut työn alla ainakin kolme vuotta. Aina syksyn tullessa ilmestyvät myös kutimet esille, mutta viime talvena en tainnut kuin palan kutoa. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja kudoin loputkin palat.

Suosittelen muuten tuollaista projektia.Kun palat ovat pieniä, niihin ei kyllästy. Yhden palan tekemiseen ei paljoa aikaa kulu. Ja sitten saa taas aloittaa alusta.

Virkkasin ne 55 palaa yhteen, päättelin kiltisti, mutta en vielä reunoja virkannut siistiksi. Hyvä niin, koska kun sovittelin sitä Tyttären sänkyyn päiväpeitteeksi, niin eiköhän se liian kapealta vaikuttanut.

PRKL!

Ei siihen yhtä riviä voi ihan summamutikka-värissä kutoa, kun palat on yhteen jo soviteltu. Ja kaikki langat on lopussa.

Mitäs nyt tehdään? Ehdotuksia?

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Halvatun Tagesdecke

  1. Nyt en kyllä ota kuuleviin korviini huokailuja käsityöihmisyydestäni yksien (1) valmiiden sukkien perusteella, kun rouva on itse tuottanut kokonaisen peiton! Vaudevau. Kaihoisana allekirjoittanut katselee aina vaan keskeneräistä huiviaan, joka lähestyy hitaasti puoliväliä.

    Peitto-ongelma on kyllä haastava. Yhtäkkiseltään ei tuu mieleen muuta ratkaisua kuin nöyrtyä ja ostaa lisää lankaa muutamassa eri värissä. Niistä ylijääneistä voikin sitten tehdä vaikka lapasia tai villasukkia! 😉

  2. Kuule Oili, siinä on vissi ero sukkien kutomisessa ja palojen kasaamisen välissä. Noi palat on idiooteille, sukkien kutominen on jo täyttä proota!

  3. Just yks päivä ajattelin sua, kun köllöttelin sohvalla tekemäsi tilkkupeiton kanssa, jonka teit Emilialle mun odotusaikana. Eli kiitos vaan vielä, ystäväiseni! Ja täytyy sanoa, että tää sun blogisi on tänään ollut mun tylsän työpäivänäni ilo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s