Tuunattu risukasa

Wannabe askartelu- ja sisustuskuningatar täällä taas, hei. Menin sitten hieman sekaisin, kun löysin kunnon askartelukaupan kaupungistamme. Oli piilotettu niin kyllä syrjään, että oli taatusti sisäpiirin juttu. Mutta taivas avautui, sieltä löytyy kaikki, mitä pieni askartelija sydän syrjällään toivoa uskalsi. Ja puolet tavaroista oli sellaisia, etten tiennyt niiden olevan olemassakaan.

Valitettavasti en voi raportoida, mitä kaikkea sieltä ostin. Mies kun oletettavasti lukee tätä myös…Voin vain kertoa, että pieni askartelulaatikkoni on käynyt pieneksi ja odottaa isomman askartelulaatikon löytämistä. Askarteluhuonekin olisi kiva.

Mielessä on ollut joulukranssi. Semmoinen ihana joulutähti-riipuslamppukin (sori, en tiedä oikeaa nimikettä) olisi mahtava, mutta yritän olla ostamatta sähkövempaimia siltä varalta, että muutto maasta tulee. Omin käsin onneen ja meille ilmestyi ripustettava risukasa.

Enhän tietenkään googlettanut, miltä oikea kranssi näyttää. Ostin tuollaisen risukasan, jouluisia koristeita ja toivoin, että kai niistä jotain saa aikaiseksi. Tyttärelle piirustuspaperia ja sakset käteen, niin taas sai ajan kulumaan rauhallisesti tässä huushollissa. Mies makasi puolikuolleena sohvalla ja näin pään yllä ajatuskuplan oluesta. En hakenut. Nostakoon itse pyllynsä. Minä nyt tuunaan.

 

Kranssi tuli valmiiksi ja Mies ripusti sen. Unohtikohan hän vahingossa, että oli joulukoristeiden vihaaja? Ei kerrota hänelle.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Tuunattu risukasa

  1. Hieno! Minullekin on USA:an muuton myötä avautunut aivan uusi askartelun ja scrapbookingin maailma. Nurinkurisimmalta tuntuu, että Suomessa ei myydä varmaan puoliakaan siitä Fiskarsin valikoimasta, mikä täältä löytyy joka askarteluosastolta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s