Terkuin, minä

Juhuu, yli 200 postausta on tullut täyteen! Aloitin kirjoittamisen tammikuussa ihan vaan siitä syystä, että halusin pitää kirjoitustaitoa yllä. Viestintä on ollut minulle ammatti ja ammattitaidosta pitää pitää huolta.

Mitään suurta succeeta en blogilleni odottanut – ”Saksa on paska maa”, sanoi aikanaan Rätykin. Saksa ei niin kauhean eksoottinen suomalaiselle lukijalle ole, joten tuskin se montaa lukijaa sinänsä toi. Ja kun aiheet kun vaihtelevat ulkosuomalaisen valituksesta äitiyden arkeen, eivät teemat mitenkään mediaseksikkäitä ole.

Mutta hassusti sitä unohtaa, että näitä kirjoituksia joku oikein lukee. Kun täällä piipertää jotain sillä aikaa, kun Mies laittaa Tytärtä pitkän kaavan mukaan nukkumaan, ei välttämättä se oikea lukija ole mielessä. Blogin kirjoittaminen on vain hyppäys arjesta pois, se on sitä minä-aikaa.

Viimeksi tämä lukijan unohtaminen kävi ilmi tänään. Skypetin Suomen pään perheeni kanssa ja keskustelimme siitä, etteipä tarvetta puheluihin enää ole – he lukevat kaiken blogista. Tähän tämä teknologia-maailma on mennyt. No, hyvä että edes jotain kautta yhteyttä pidetään ja tiedot kulkee.

Että terkkuja äitille.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Terkuin, minä

  1. Samoin on käynyt täällä… ihmiset Suomessa tietävät elämästäni blogin kautta ”kaiken”, ja itse asiassa hieman välillä kiukuttaa, kun minä en tiedä heidän elämästään mitään, saisivat kirjoittaa minulle omat kuulumisensa vaikka sähköpostilla. Toki Facebook on näppärä tapa pysyä jotenkin kärryillä mistä Suomessa puhutaan ja mitä tutuille kuuluu, mutta siellä ajatusten vaihto on aika pinnallista (kuten kantsii ollakin).

  2. Kiitos kauniista sanoistasi, Anni.
    Just niin, Ferrugo. Pinnallista ja yksipuolista on tämä ajatustenvaihto nykyään. Pitäisköhän vaihtaa vanhojen kunnon kirjeiden kirjoittamiseen. Tai edes emailien…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s