Pirttihirmun huonekalut

Arvelenpa, että jokainen Aviomies haluaa kuulla kotiin saapuessaan Kulta, tänään järjestelemme huonekaluja! Tai sitten ei… Mies huokaisi melko raskaasti. Voi raukkaa.

Meidän koti on summasummarum kolmesta maasta. Olemme olleet siinä mielessä onnellisia, että maasta toiseen muutto on aina maksettu firman puolesta, joten olemme huoletta raahanneet samoja kamoja aina uuteen kotiin. Sänky Suomesta, sohva Tanskasta, pöytä Saksasta jne.

Asia ei ole niin, että olisin jotenkin erityisen kiintynyt tiettyihin huonekaluihin. Mutta kun ympäristö vaihtuu radikaalisti, on mukava, että koti tuntuu kodilta. Että se näyttää suurinpiirtein samalta, koska uudessa maassa koti on joka tapauksessa se keskipiste. Nyt varsinkin lapsen kanssa haluan kiinnittää siihen huomiota. Että jotkut asiat aina pysyvät samana.

Mies ei siis ole joutunut huonekalujen paikkoja vaihtamaan puolen vuoden välein. Oli hirveää kinastelua sohvan paikasta ja mattokin kuulemma on liian iso. Kukkavaasi on telkkarin tiellä. Ja joutui vielä pesemään lattiatkin kaupan päälle.

Aivan hirveä pirttihirmu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s