Aamukahvin tarpeellisuus

Minä tarvitsen kahvia heti aamusta, muuten päivä on pilalla. Se tuli sitten todistettua tänään.

Aamulla oli sen verran kiire synttärilahjaa lastenlelukauppaan ostamaan, ettei ehtinyt kissaa sanoa. Tyttö Kindergarteniin, lilaa luomiin ja menoks. Tiukka aikataulu, kun jo puolilta päivin piti olla skarppina saksantunnilla.

Ja sillä saksantunnilla sitten ne hermot meni. Ja tietysti ruotsalaisen kanssa. Yritän sille blondille puupäälle jotain selittää ja hän huutaa, että älä ole agressiivinen. Pyörittelee lapsellisena silmiään. Missä me ollaan – yläasteella, vai?? Sanomattakin selvää, että yritin purra sen pään poikki samantien. Mullehan eivät parikymppiset hurrit vittuile.

Yleensä ottaen täytyy kyllä myöntää, että ulkomailla nimenomaan ruotsalaisten kanssa on sujunut parhaiten. Heidän ajatusmaailmansa on lähimpänä suomalaista, olivat sitten niitä rakkaita vihollisia tai ei. Heidän kanssaan tuntee olonsa kotoisaksi. Tämän blondin läsnäollessa tosin heti alussa haukuin Ruotsia tanskalaisen kaverin kanssa, joten ehkäpä hän syystäkin nokkiinsa otti. Kerroin nimittäin, etten suomalaisena halua Ruotsiin muuttaa, koska siellä finjävel-kulttuuri vielä jyrää. Naapurissa Tanskassa asenne suomalaisiin on neutraali.

Summa Summarum. Kahvi vuoteeseen, kiitos. Loppupäivän sietää ruotsalaisiakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s