Kissalahjontaa

Mies lähti reissuun muutamaksi päiväksi. Kun kaksi naista on talossa, on tietenkin tuliaislahjusten tuonti ehdottoman tärkeää. Minä pyysin naistenlehtiä. Miehen luottamus lahjanostokykyihinsä on nolla, joten lehdet ovat tarpeeksi helppo-ostoisia jopa insinööriaivoille. Hänen tapansa ostaa on mennä myyjän luo ja sanoa: ”Myy mulle jotain.” Minulla pitäisi ehdottomasti olla joku tuttu myyjä jossain isossa tavaratalossa, jolle antaa suoraan lahjatoivomukset…

Sitten on tämä meidän nuorempi tapaus. Mitä 4-vuotias pyytää tuliaisiksi? ”Top Model”, oli neidin varma vastaus.

Ensinnäkin, itsellä ei ole paljon lapsuudesta tuliaistentuonti-kokemuksia. Reissuja ei paljon silloin harrastettu, ja jos olisikin, tuskin olisi pieneen mieleenikään ollut toivoa jotain tuliaisia. Oli se kyllä hurjaa, kun isi Helsinkiin asti meni. Olikohan siellä se R-kioski tai McDonalds, hui?? Toisekseen, kun televisio-ohjelmat yleensäkin olivat melko surkeanpuoleisia, tuskin meikäläinen olisi mistään Tupla-tai-Kuitti paidasta edes ilahtunut. Näin ne ajat muuttuvat.

Mitä me sitten saimme, kun Mies puolikuolleena tulinpa-sitten-ihan-eri-reitillä-kuin-olin-buukannut-koska-yksi-jatkolento-myöhästyi-3-tuntia kotiutui tänään. Amerikoista ei TopModelia löytynyt, mutta isille näköjään tuli Hello Kitty -osasto eteen.

Missä mun tuliaiset vaan on, kysyn vaan! Kuulemma matkalaukussa, joka on tietysti jossain päin maailmaa vielä tulossa. Tuli perseen alla odotamme lahjontaa. Ohjaan kyllä Miehen olohuoneen puolelle nukkumaan, mikäli minulle tulee jotain Hello Kittyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s