Sininen PK

Minulla on iso nenä, omasta mielestäni maailman isoin. Jos joku tulisi ja tarjoaisi nenäleikkausta, ottaisin tarjouksen vastaan viivana. En epäröisi tai funtsaisi kauneusleikkausten etiikkaa pätkääkään. Oikeassa maailmassa ei taida nenäleikkauksesta kuitenkaan totta tulla, menee ne ruokalaskut edelle.

Joten kun olen viikon verran flunssassa ollut, niin voitte uskoa, kuinka sinne maailman-isoimpaan nenään sitä räkää mahtuu. Henkeä en pahemmin ole nenän kautta koko viikkoon vetänyt. Minusta on tullut nenäsuihkeiden liikakäyttäjä, addikti. Ohjeissa sanotaan pari-kolme kertaa vuorokaudessa, minä luikin nurkan taakse imppaamaan muutaman tunnin välein. Iso nenä vaatii isommat lääkkeet.

Sitten iski ahaa-elämys ja muistin raskausajan joogan. Joogasta en pahemmin mitään muista, en ole koskaan ymmärtänyt sen päälle, mutta se tanskalainen joogatäti laittoi meidät kaikki huuhtelemaan nenäkannulla nenämme. Nuuskin huushollimme nurkat ja lopulta tuo käyränokkainen nenähuuhtelukannu löytyi Tyttären leikkikalujen joukosta.

Harvinaisen ällöä puuhaa, mutta nokka aukesi, kun tarpeeksi huuhtelee. Ei tuo flunssa ole tosin vieläkään mennyt ohi ja nenäsuihkettakin vielä otan, joten mikä vaikutus huuhtelulla todellisuudessa on, en tiedä. Ainakin nettikeskustelujen perusteella sillä pitäisi positiivisia vaikutuksia hyvinkin olla.

Minulla on nyt kuitenkin uusi Paras Kaveri.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Sininen PK

  1. Mä testaan huomenna! 🙂
    …ja jään nyt vähän kurkkimaan blogiasi kun vastavierailulle pääsin …
    Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s