Hyvää joulua lokakuussa

Nyt on taas joku koti-kausi päällä. Siis silleen, että olisi ihanaa pikkusen viilata sieltä ja sisustaa täältä ja ostaa uusi sohva. Mutta kun epävarmaa, missä maassa edes seuraavan puolen vuoden päästä asutaan, niin jospa hillitsisi näitä hinkuja. Ottais vaikka vaan sen imurin esiin.

Kaupungilla on  joulutavarat jo kovasti esillä. Minä kippistelen Glühweinia iltaisin ja tunnelma on kovasti myönteinen kilisee-kilisee-kulkusille. (Tarkoitan joululauluja siis.) Mies on taas jouluvastainen. Piste. Jos hän saisi valita, meillä ei olisi koristuksen häivääkään. Voitte arvata, mitä hän vastasi, kun haaveilin joulukoristeiden esilleotosta.

Kävin päivällä viemässä pesulaan tavaraa ja käväisin extemporena kaupassa ostamassa parvekkeelle kanervia. Laittaisi sen partsin talviteloille kunnolla, kun en ole pariin viikkoon sinne päin edes vilkaissut. Onkohan ne tuolien tyynytkin jo homehtuneet…

Ei tullut mitään kanervien laitosta. Kesäkukat näemmä kukkivat vielä täyttä häkää, vaikka on pian marraskuu. Odottelen siis niiden jouluvalojenkin laiton kanssa ehkä vielä hiukan…

2 ajatusta artikkelista “Hyvää joulua lokakuussa

  1. Joulussahan oikeestaan parasta on sen odottaminen. Mulla on myös joku sisäänrakennettu järjestelmä, joka alkaa haaveilla joulukoristeista (joita en tosin oo tähän mennessä vielä saanut aikaan minään vuonna) ja -valoista (sama tarina) sekä glögistä tovereineen jotakuinkin lokakuun puolivälissä. Tänä vuonna yritän jälleen kerran ostaa jonkun valoketjun ja paiskata sen kirjahyllyn päälle. Katotaan onnistuuko. Kanervista on haaveiltu meilläkin, mutta sitä ennen kuolleet kukat pitäis ehkä poistaa partsilta…. Saattaa olla että jää suunnitelmaksi.

  2. Sä oot, Oili, mun näköinen nainen! Ei se varsinainen lopputulos, vaan matka. Joulu on ohi parissa päivässä, mutta odottaminen tekee siitä niin ihanan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s