Moni kakku jne

Siis siitähän lähdetään, että sokeri kuuluu elämän perusainesosiin yhdessä veden ja ilman kanssa. Ainakin minun maailmassani. Mies juuri vaivihkaa kyseli, että mitenkähän minut saisi innostumaan vähäsokerisesta ja -hiilarisesta ruokavaliosta.

Nauroin paskasesti. Ei tässä elämässä.

Suklaa kuuluu perusruokiin ja ilman keksejä en elä. Ja kahvi pitää tulla erittäin makeana nenän eteen tai muuten irvistän. Minulla on karkkijemmoja, joita en tosiaankaan Miehen tai Tyttären kanssa jaa. Mies voi ihan issesseen olla sokeritta, jos haluaa.

Olenkin ihmetellyt monta kertaa suomalaista sananlaskua ”Moni kakku päältä kaunis”. Yleensä oli se kakku minkänäköinen tahansa, kyllä se minulle kelpaa. Kauniin kuorrutuksen sisällä voi tosiaan olla vähän kuivanut kakku, mutta pikkasen kun sitä kastaa kaffeen, jo lähtee. Kakku on tehty sokerista ja jauhoista, ei sitä saa pilalle minun suussani!

Nyt kuitenkin sain tuta raskaasti, mitä se sananlasku tarkoittaa. Katsokaas tuota alla olevaa kuvaa. Täydellisiä cupcake’jä, joita löysin yhteen kuppikakkuihin erikoistuneesta liikkeestä.

Kuolasin koko matkan kotiin kuljettaessani niitä iltapäiväkaffelle. Olin tarkoituksella ostanut useamman ja erilaisen, jotta voitaisiin Miehen ja Tyttären kanssa maistella. Ja mikä pettymys! Ne eivät kertakaikkiaan maistuneet miltään. Ei sitten mitään makua kuorrutuksessa tai itse kakussa.

Minulta meni usko kaikkeen hyvään, mitä tässä maailmassa on tarjota. Ainakin yhden iltapäivän ajaksi. Jos ei kakkuun voi luottaa, mihin tämä maailma on menossa??

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s