Että Aloha vaan

Mitenkä sitä jotkut jaksaa pitää romantiikkaa yllä pitkässä suhteessa? Minulle toki Mies on se ainut ja oikea, mutta joskus meidän keskustelut ovat karumpaa luokkaa.

Mies kertoi tässä joku päivä sitten nähneensä unta, jossa olin julkaissut Maaseuden Tulevaisuuden takasivulla hänestä ei-niin-positiivisen tekstin blogimaiseen tyyliin. Vastasin siihen, että en usko, että se partneri vaihtamalla paranee.

Kunpa olisinkin jättänyt sen siihen…

Ensinnäkin, ”tuskin se vaihtamalla paranee” ei ole niin mieltä ylentävä vastaus, kun toinen ilmaisee huolensa suhteen kestävyydestä. Ehkäpä ”Rakas, olet minulle elämäni rakkaus” tai edes keskustamainen ”Liittomme kestää” olisi ollut parempi. Olisinpa ajatellut realistista ”Kulta, eihän minulla olisi sellaiseen ilmoitukseen ollut varaa” kommenttia, joka olisi ollut käytännölliselle insinööri-miehelleni myös rauhoittava vastaus.

Toisekseen, en pitänyt kuitenkaan isoa suutani kiinni, vaan jatkoin vastaustani. Toinen spontaani mietteeni oli ”Ei sitä jaksais enää uutta kouluttaa”.

Että näin hellästi kohtelen puolisoani.  Ei ole kummakaan, että yleisin vastaus toisen rakkaudenilmaisulle on meillä ”Aloha”.

2 ajatusta artikkelista “Että Aloha vaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s