Shake it, baby!

Tai sitten voi hyvää päivää, kirvesvartta…

Blogiani hiukan lukeneet tietävät, että olen ehkä maailman surkein liikkuja. Nykyisin käyn ison pyllyni pakottamana nelisen kertaa kuitenkin viikoittain salilla. Se ei ole mikään nautinto, sitä kuuluisaa endorfiini-pilveä ei meikäläisen päässä liiku. Ja liikunnan hyötykin on mielessäni isona kysymysmerkkinä, koska painan enemmän kuin koskaan ja aloittamani liikunta ei taatusti näy kropassani minkäänlaisena kiinteytyksenä. Jos saisin valita, lojuisin ikuisesti sohvalla kaukosäädin kädessä syömässä suklaata. Piste.

Pari vuotta olen siis ihmetellyt täältä Saksasta käsin, mikä kumma Suomen kansaa vaivaa. Zumba? Kaverit ovat hehkutelleet sitä naamakirjassa ja tuntuu, että joka ikinen on siihen hurahtanut. Latinovaikutteinen tanssitunti kuulostaa sinänsä ihan hauskalta, mutta ei se mielestäni mitään uutta maailmassa ole. 

Zumba rantautui vihdoin viimein Saksaankin. Tai siis ainakin meikäläisen mummo-painotteiselle kuntosalille. Sinne siis. Pakko ottaa selvää.

Eteen astuu sellainen perulainen mini-venus, joka mustat kutrit liehuen on latinokaunottarien arkkityyppi. ”Shake it, baby! Be sexy! Let’s party! Viel Spass! Corazón – mit Herz, Frauen!” Siinä se sitten vemputtaa tunnin verran kylmien germaanien kanssa, joiden lantionliike taatusti on samaa sarjaa suomalaisten kanssa.

Minä en siis kertakaikkiaan saa sitä pyllyäni samaan rytmiin kuin latinonainen. Ja sitten muka pitäisi olla very sexy, kun peilistä katsoo vastaan punanaamainen heinäseiväs. Anna nyt, kun minä keskityn niihin askeliin ennen kuin heilutan sitä takapuolta niin peijakkaan viettelevästi!

Sori, ei siis vaan iskenyt. Kyllä varmaan menen toisen kerrankin, oli se sen verran hikistä touhua, mutta en vieläkään suostu ymmärtämään, miten kaikki on siihen niin hurahtanut. 

Terveisin,
Rautakanki

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s