Ne kassit ja pussit

Jatkanpa vieläkin tuosta edellisestä käsilaukku-aiheesta. Minulla oli pieni teoria takaraivossa, että käsilaukun sisältö kuvastaa kantajansa persoonallisuutta.

Hmm…

Minun laukkuni sisällöstä saa sen kuvan, että varaudun kaikkeen (ja että laukkuni kaipaa pientä siivousta). Sukkahousut tosin puuttuu – eikös Marttojen neuvojen mukaisesti sukkahousuilla saa tehtyä kaikkea Pohjoisnavan ylityksestä hiirenloukun kautta joulukoristeisiin.

Mutta jos omaani vertaa Business Womanin laukkuun,  saan alemmuudenkompleksin. Hänen laukkunsa sisältö oli kantajansa näköinen –  tyylikästä, ilman turhaa tavaraa. Tuohon pyritään, tytöt, eikö!

Ässän käkenä raportoi taas rajoittavansa käsilaukkunsa sisällön perusasioihin eli kukkaroon, avaimiin, puhelimeen ja kyniin. Siitä olen äimistynyt. Sen naisen mielikuvitus ja verbaalinen lahjakkuus on sitä laatua, että oletin sen heijastuvan myös käsilaukun sisältöön! Luulin sieltä löytyvän kaikkea sisu-pastilleista batmaniin… Jos ette ole vielä tähän blogittareen tutustunut, suosittelen lämpimästi.

Oli miten oli, olkaamme onnellisia käsilaukun keksimisestä! Käsilaukun ja sen sisällön mysteeri olkoon ikuinen miehille. Jos käsveskaa ei olisi, olisi naisilla vain isommat pussit.

Ööh… Tulipas loppuun monimielinen ajatus.

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Ne kassit ja pussit

  1. Ihanaa, että kävit blogissani ja minäkin eksyin sitä kautta tänne. En malta odottaa, että pääsen selaamaan koko blogisi läpi. Itsekin olen nuorempana asunut Saksassa ja juttujasi aiheesta on kiva lukea!

  2. Juu, Business woman, näyttipä haaste lähteneen lentoon. Toisaalta, käsilaukku aiheena on mukavan henkilökohtainen, mutta ei tarvitse kuitenkaan paljastaa liikaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s