Villapaidat vaatii viinaa

Elikkäs istun drinksu kädessä voipuneena päivän työstä. Vihdoin on kesävaatteet vaihdettu talvikamppeisiin. Torstaina olin vielä hyvinkin sandaaleissa, mutta seuraavana päivänä kaipasi melkein jo talvitakkia. Sesongit vaihtuvat tänä vuonna supernopeasti.

Ankealta kaappi kieltämättä näyttää. Perusvärit on suomalaiseen tyyliin sellaista mustaa ja harmaata ja ruskeaa. Olin erittäin reipas otteissani ja heitin taas tavaraa pois pussillisen verran. Nythän siellä on monta henkaria ihan tyhjänä. Hmmm…

Ihan pikku kysymys teille: Millaisessa kunnossa teidän vaatteet ovat varastosta ottamisen jäljiltä? Eli silitättekö kaiken pusseissa olleen ennenkuin laitatte ne kaappiin? Nimimerkillä Ei-vois-sitten-silitys-vähempää-kiinnostaa. 

Omia vaatteitani en kirpparille jaksa viedä, mutta Tyttären viime talviset vaatteet laitan ensi viikonloppuna oman Kindergartenimme järjestämälle kirpputorille. Saavat sitten sakemannit ihmetellä tanskalaista ja suomalaista designea. Shoppausintoani aionkin toteuttaa tänä iltana ostelemalla Tyttärelle talvivaatteita netistä. Alla oleva manteli on herättänyt huomioni. Täällähän harrastetaan ”sunnuntai-kävely-kaupungilla” vaatteita arkisten Kindergarten-kuteiden lisäksi. Viime vuoden halpa henkka/maukka -halpis kelpaa hoitoon, joten saakoon neiti villakangastakin sen lisäksi.

Drinksu lieventänee nettishoppailun loppusumma-ahdinkoa. Selitetään sitten Miehelle myöhemmin silmät pyöreinä, että lasten vaatteita on vaan pakko ostaa!

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Villapaidat vaatii viinaa

  1. Onpa kaunis tytön takki. Ja kyllä olet drinksusi ansainnut. Olen miettinyt, koskahan jaksaisi käydä kaapin kimppuun…

  2. Olis se kyllä varmaan kätevää asua maassa, jossa ei paljon säätilat vaihdu. Aina samat vaatteet kelpais pienillä variaatioilla.
    Nyt kimppuun vaan, Jenni. Mutta varaa ne drinksutarvikkeet jo etukäteen kaappiin!

  3. Mistä olet tuon takin löytänyt? Meillä tyttö haluaa samantyylistä, mutta ei löydy millään ilman huppua tuollaista missä helma laskeutuu noin kauniisti ☺

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s