Järjestyksenkaipuu

Olen napannut itseäni niskasta kiinni ja alkanut katsomaan enemmän saksalaista TV:tä. Pitkin hampain, irvistellen. Tai siis enemmänkin ehkä kuunnellen, sillä otin taas kutimet esille. Minulla on ikuisuusprojekti Tyttärelle kudottavan päiväpeiton kanssa.

Tunnettuja (amerikkalaisia) sarjoja tai filmejä en kestä katsoa, joten valitsen mieluitan saksalaisia. Mielisarjoja ovat jostain syystä siivoukseen liittyvät. Siis sellaiset, joissa esitellään kaaoksessa oleva, keräilyvimmasta potevan omistajan koti ja ihmetellään sitten, että räjäytetetäänkö vaan koko paska pois. Mutta jostain kumman syystä tämä home-from-hell, jossa oli huoneesta toiseen vain pieni polku kamakasojen keskellä jäljellä, voidaan kuitenkin puhdistaa ja lopuksi katsojille näytetään ah-niin puhdas, remontoitu, sisustettu ja tavaraton koti.

Mitä tämä minusta kertoo? Joko sen, että minulla olisi suuri hinku päästä siivoamaan ja järjestämään tai sitten, että ajattelen, että huonomminkin voisi meillä olla.

Se jälkimmäinen. Voin siirtää tomuttamisen ensi viikkoon – eihän oma koti kuitenkaan ole niin huonossa kunnossa kuin se siinä telkkarissa.

Yksi ajatus artikkelista “Järjestyksenkaipuu

  1. Minulla muuten sama suhde unkarilaisiin televisio-ohjelmiin. En pysty katsomaan amerikkalaisia sarjoja tai leffoja tai mitään dubattua, etenkään sellaisia, jotka ovat minulle entuudestaan tuttuja. Esim Sinkkuelämää -uusintoja yritin seurata, mutta arrrghh, ihan väärät äänet ja ylinäyteltyä huokailua! Että mielummin sitten ihan unkarilaista ohjelmaa (täkäläinen tv-viihde on kyllä aika luokatonta…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s