Nystyrät hukassa Ikeassa

Ryntäät paljaina Oktoberfesteillä riehuminen on tuonut karvaan koston: vaikka täällä on hyvinkin lämpötilansa puolesta kesä, on minulle tullut syysnuha. Niisk.

Ja minulta on menemässä makuaisti. Edellisen kerran se tapahtui viime keväänä ja tunne oli melko vinkeä. Kaikki maistui pahvilta. Ja se minkä maistoi, oli ilmeisesti enemmän maun muistamista kuin varsinaista makunystyröiden toimintaa.

Koulutehtävääni varten kysyin eilen Mieheltä, mitä hän tekisi, jos voittaisi lotossa. Vastaus ei ollut ihan sitä mitä odotin. ”Veisin sut varmaan Ikeaan shoppaamaan”, hän vakavalla naamalla vastasi. Ei siis timantteja, reissuja, autoja jne… No, hänen puolustuksekseen voin kertoa, että Ikeassa käyminen on Miehelle viimeisin asia, mitä hän haluaisi tehdä, joten kaikki Ikeaan liittyvä on puhtaasti minun tyytyväiseksi tekemistä.

Tänä aamuna jostain kumman syystä spontaanisti esittämäni Ikeaan lounaalle -ehdotus otettiin kuitenkin suopein mielin vastaan ja sinne karautimme. Ostin pientä kivaa sillä aikaa kun Mies nautti auringonpaisteesta pihalla.

Karvas oli kuitenkin se tyrkkytissien kirous. Ikean lihapullat ja puolukkasose, joita niin hartaasti odotin, eivät maistuneet suussani miltään. Katkerana katselin Miehen tyytyväistä ilmettä hänen ladatessaan gross-annostansa menemään.

Heti kun saan makuaistini takaisin, on Ikean keikka tiedossa, olipa sitten Mies voittanut lotossa tai ei. Minähän maistan ne lihapullat!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s