Jalat syksyssä, pää kesässä

Vaikka rouva Kotirouva olenkin, yritän pukeutua säädyllisesti ihmisten ilmoilla. Vauva-aikanahan kuljin verkkarit jalassa, oksennus hiuksissa ilman mitään rajaa, mutta onneksi se kausi on jo mennyt. Nyt tuntuu siltä, kun ei toimistoakaan ole mihin mennä, että on tärkeää säilyttää naisellisuutensa ja tälläytyä.

Tänne on tullut syksy. Siis vieläkin on yli parikymmentä astetta, mutta puut alkavat kellastua. Olen siis ollut sandaaleissa tähän asti, mutta nyt pitäisi ilmeisesti kaivaa jo syksyisempää asustetta esille.

Otin siis umpikorkkarit esille. Korkkareitahan minulla riittää ja osaan niillä kävellä, mutta kesähepenissä on kevyemmillä kengilläkin menty.

Yhden päivän minulla korkkarit oli jalassa ja voi halavattu. Miten voi tulla pelkästään yhteen jalkaan 4 rakkoa!? Eikä siinä kaikki (sanon innostuneella äänellä telkkarimainostyyliin… Missäs mainoksessa tuota lausetta aina sanottiin? TV-shop?). Vaivainen varpaani vääntyi niin, että piti seuraavana aamuna jättää juoksumatto väliin ja tallata sitä helkkarin stairmasteria.

Ei oo kuulkaa nyt jalkateräni esittelykunnossa, ei. Minä ja korkkarit ei olla väleissä. Tai ainakin niitä mustia kitten-heelsejä mulkoilen varsin mulkoilevasti. Toisaalta paljaat varpaat kuumalla jossain tekonahkakengissä ei välttämättä ole hyvä idea. Oma syy.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s