Keski-ikää vastaan

Milloin se keski-ikä oikein alkaa? Piti oikein Wikipediasta etsiä määritelmä:

Keski-ikä on määrittelemätöntä aikaa elämässä, jolloin ihminen ei ole nuori eikä vanha. Ajanjaksoa on yritetty määrittää useiden yritysten kautta, ja monet näistä päätyvät ihmisen keskimääräisen eliniän kolmanteen neljännekseen. Collins Dictionaryn mukaan keski-ikä ajoittuu suurin piirtein elinvuosille 36–59. Oxford English Dictionary antaa samankaltaisen määritelmän, mutta vuosille 45–60. Erik H. Erikson taas ajoittaa iän elinvuosille 40–65.

Otettaisko sitten keskimitta ja sovitaan, että se alkaa siinä neljänkympin kieppeillä. Masentaa joka tapauksessa…

Naisryhmäni ikähaarukka on 34-38 vuotta. Kaikille siis yhteistä on se, että ryppyjä on alkanut kasaantua, maha kasvaa ja keski-iän raja lähestyy. Mitä naiset siis tekevät: Vastaiskuun!

1. Spandex
Usko pois, vatsamakkarat ja reisimuhkurat saa kaikki kurottua kasaan. Testijoukkomme kokeili kiristäviä ja kuristavia alusvaatteita ja nykyään elää niissä. Huom! String-malliset ovat epämukavia.

2. Hiuspuuteri
Pieni tussaus puuteria ja kuontalo saa uuden elämän. Järkyttävän kohottava vaikutus. Henkkoht en voi elää enää ilman.

3. Kasvonaamiot saunassa
Ei sitä pieni ihminen jaksa ymmärtääkään, kuinka hyvännäköinen voi hehkeänä olla.

4. Geelikynnet
Kakkavaippojen vaihto, kauppakassien kanto ja lattian kuuraus sujuu paljon sujuvammin, kynnet eivät katkea ja näyttävät hyvältä.

5. Smokey Eyes
Opettele tämä. Ja älä säästele kajaalissa, eikä alaluomelle pamahtavaa väriannosta kannata arastella. Jos kerran aiot meikata illaksi, tee se tosiaan niin, että se eroaa arkimeikistä!

6. 28 v.
Se on sitten ikäsi, jos joku kiltti opiskelija-insinööri-pupu sitä kysyy. Ei se kuitenkaan baarin hämärässä oikeaa ryppymäärääsi näe.

7. Pussiviini
Kulkee kätevästi mukana, ja jos kuorit pussin pois pahvilaatikosta, se jopa kelluu järvessä. Viimeiset tipat saat pois puhaltamalla pussin täyteen ilmaa. Teeskentelemätöntä humalahakuisuutta.

8. Siivooja
Ole huoleti, sen minkä ulkopuolinen siivooja kustantaa, sen säästät hermoissa.

9. Naisryhmä
Kerää oma ystäväpiiri. Ryhmä kertoo rehellisesti ja päin naamaa, mikäli pissa nousee päähän, puhut liikaa lapsista tai otat liian vähän viinaa. Ryhmä kehuu estotta huulipunaasi, loistavaa travoltamaista tanssitaitoasi muutaman viinilasin jälkeen ja vakuuttaa, että kaikilla on taatusti samanlainen alapää parin synnytyksen jälkeen. 

 

Lisää vinkkejä naisille hetkeä-ennen-keski-ikää otetaan vastaan.

Yksi ajatus artikkelista “Keski-ikää vastaan

  1. Hei mahtavaa! Vielä on siis toivoa ;o)

    Allekirjoitan kaikki nuo ylläolevat nro 8 lukuunottamatta. Meillä on käynyt 2 kertaa siivooja. Molemmilla kerroilla meni hermot ja siivosin taas itse. Säästän niitä hermoja jollain muulla tavalla tossa kohtaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s