Sheikkaa sun pebaa

… tai siis oonkohan mä taas katsonut liikaa Tyttären Madagaskarin pingviinejä. On muuten lastenohjelmat muuttuneet meidän päivien. Nythän niitä jaksaa vanhemmatkin melkein katsoa.

Nyt olen pakkaamassa. Tiedossa on … tattadadaa… tyttöjen viikonloppu Helsingissä! En muista koska olen viimeksi yssisseni ilman perhettä viikonlopun. Ja torta-på-torta eli kakkua kakun päälle lisää vielä se, että kyseessä on vanhojen kavereiden tapaaminen Tanskan ajoilta.

Kavereiden saaminen aikuisiällä ei ole niin yksinkertainen juttu. Kaikilla on ainakin Suomessa omat piirit ja omat kiireet. Ulkomailla suomalaisuus yhdistää ja tutustuttua tulee ihmisiin, joihin ei välttämättä Suomessa olisi törmännyt. Tämän jengin yhdisti se, että joku kirjoitti Tanskan suomalaispalstalle mailin, jossa toivoi saavansa ikäistänsä seuraa. Meitä tuli vajaan kymmenen naisen porukka, joka on pitänyt yhteyttä näihin päiviin asti. Mahtavaa!

Mies kieltämättä suhtautuu hieman epäluuloisesti tähän reissuun. Yritin hämätä sillä, että ”suurin osahan meistä on synnyttäneitä naisia”. Ei kelvannut. Siitähän kuulemma vasta ilo irti lähtee, kun mammat pääsee vapaalle. Pointsit Miehelle.

Minä lähden siis sheikkaamaan pebaa Suomen kamaralle, joten viikonloppu on hiljaiseloa blogissa. Ensi viikolla taitaa olla raportointia juhlimisesta. Lauantainahan Münchenissäkin alkaa Oktoberfestit. Siihen maistiaiseksi yhdestä ”teltasta” tunnelmia. Isot ihmiset laulaa lastenlauluja 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s