Paikalliset osaavat

Söimme lounasta aurinkoisena päivänä erään paikallisen saksalais-perheen kanssa. Ylistin maasta taivaaseen Biergarten-kulttuurin ja sain vastineeksi taas uutta tietoa.

Pidän oluesta. Tai siis ei-suomalaisesta oluesta. En tiedä, mikä suomalaisesta oluesta tekee minulle sen niin pahan makuiseksi, mutta kiitos ei. Kaikki kunnia suomalaiselle siiderille.

Tavallista lageria täälläkään harvemmin juon, olen enemmän kallellani vehnäolueeseen. Mutta olen varsin ihastunut Radleriin, joka on olutta sekoitettuna sitruunalimuun. Maistuu simalta.

Nyt paikalliset tutustuttivat minut uusiin tuttavuuksiin. Russ’n on vehnäolutta sekoitettuna sitruunalimuun. Varsin maittavaa, voin tämän päivän kokemuksesta sanoa. Lisäksi vehnäolueeseen voidaan sekoittaa kokista, jolloin siitä tulee Neger. Kuulostaa hieman vieraammalta sekoitukselta, mutta eiköhän sitäkin pitäisi jossain vaiheessa kokeilla.

Oktoberfest alkaa pian! 17.09. alkaen koko kaupunki on hunnigolla parin viikon ajan. Eiköhän silloin tule massi tai pari jossain vaiheessa otettua. Eläköön olut!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s