Insomniaa ja paperikaloja

Täällä on ollut tällä viikolla helle. Elokuuhan on Saksan lomakuukausi, joten sopivasti se yli 30 asteen kuumat päivät ajoitti. Heinäkuu oli ihan perseestä Keski-Euroopassa ja kateellisena katseltiin Suomen lämpötiloja. Nyt saatiin sitten korkojen kera takaisin.

Minä en nuku. Lämpötila ei juurikaan viilene yöksi, joten ei auta, vaikka kuinka äksänä makaisi. Toissa yö meni ehkä parin tunnin unella, viime yö vähän paremmin – kiitos illan ukkosmyrskyn, joka raikasti ilmaa.

Mitäs minä sitten funtsailen yön pitkinä tunteina? ”Pinnan alla”.

Meillä on nimittäin sunnuntaina lastenjuhlat tulossa Tyttärelle. Nyt kun se jostain alkaa oikein ymmärtääkin, on kai kunnon pippalot järjestettävä. Mietittiin yhdessä teemaa, joka muodostui merenneito-kala-simpukka-merirosvoaarre -teemaksi. Eli siis ”Pinnan alla”.

Olemme helleiltoina mm. tehneet 45 paperikalaa ikkunaan. Olemme funtsineet goodie bageja. Olen ostellut teemaan sopivaa rekvisiittaa. Olen pelotellut Miestä toivomalla sinistä täytekakkua (hän ei ole paljoa lastenjuhlissa käynyt, joten mielikuvitus on jäänyt siihen mansikkakakku-tasolle).

Onkohan tuo unettomuus siis hyvä vai huono, kun saa miettiä ylimääräiset 8 tuntia asioita? Saisi vaan tulla pääkoppaan järkevämpiä ajatuksia kuin paperikalat…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s