Peruukkipäät pienessä sievässä

Kun Suomimammat antavat lettinsä liehua, niin sehän liehuu! Postaus siitä, minkälaiset polttarit järjestetään suomalaisten kesken Kööpenhaminassa.

Jos polttarit alkavat sillä, että morsiammelle lyödään Tuksu-peruukki päähän, viedään Köpiksen keskustaan ja soitetaan kaiken kansan keskellä 80- ja 90-luvun musiikkia (myös suomalaista), on päivä taatusti tapahtumarikas. Voin kertoa, että ihmisten ilmoilla herätimme huomiota. Ja kun se ensimmäinen varsinainen osio on tatskan otto, voi monelle morsmaikulle mennä luu kurkkuun…

Jos joku tatuoitsija tai lajin vakava harrastaja tätä lukee, oletan, että he paheksuvat polttaritatskoja syvästi. Tiedoksi kuitenkin, että olimme siinä vaiheessa hyvinkin selvinpäin ja tatuointeihin oli laitettu paljon ajatusta. Morsiammen tatuointia en kommentoi, koska se on huomenlahja (romanttista, ahh), mutta muille tuli jonkinlaisia sydämiä koskien lapsien lukumäärää. Voiton vei Jenni, jolle on siunaantunut 5 muksua. (Pienessä sievässä hän lähetti FB:n jonkun kuvan illan mittaan, jossa oli vilahdus tatskan suojakelmua. Aviomieheltä tuli kommenttia saman tien: Kultarakas, mitä sä olet tehnyt???)

Ilta jatkui mm. suklaatestillä ja pyllylakanalla (sulhanen saa arvailla oman kultansa pyllyn kuvan hääjuhlissa). Luojan kiitos kaikki osallistujat olivat mammoja, jolloin peppujen pyyhkintä sormiväreistä wetwipeseilla on tuttua hommaa.

Harjoittelimme tietysti illan teeman mukaan Tuksu-tanssia. Vaikka kaikki osallistujat yhtä lukuunottamatta ovatkin ulkosuomalaisia, kaikki tiesivät Tuksun. Ennen oli Matti Nykänen, joka edusti ulkosuomalaisille sitä syvintä suomalaisuutta, nyt se on nti Tukiainen.

Polttareiden tuhmat osuudet olivat dildo-esittely ja strippari. Tuosta dildo-partysta teen myöhemmin oman postauksen – sen verran mielenkiintoinen se oli. Strippari Alex the Great oli italialainen sonni. Tosin itse kikkeliä emme nähneet.

Kaikilla jäi polttareista hyvä mieli, toivottavasti. Minulle vaan tuli mieleen, että jos kaukaa meidän naisporukkaa katsoi, ei voinut olla ihan varma, olimmeko miehiä vai naisia… Mitä keinotekoisemman näköinen peruukki, sitä enemmän drag queen!

Yksi ajatus artikkelista “Peruukkipäät pienessä sievässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s