Baijeri plompsahtaa

Saksa on siitä hyvä maa, että lomakausina lapsille järjestetään tekemistä. Tai ainakin meidän kaupunki järjestää. Elokuussa koulujen lomien aikana on suorastaan runsauden pulaa tapahtumista, joihin muksutkin voi raahata mukaan.

Kotipuistossa on Open-air-musik-sommer. Joka ilta vajaan kuukauden ajan saa mennä ilmaiseksi kuuntelemaan jonkinlaista live-musiikkia. Lisäksi ympärillä on Sommerfest eli markkinat karuselleineen, maailmanpyörineen jne. Ja kun meiltä on paikalle muutama sata metriä, hyödynnämme tapahtumaa Tyttären ajankuluksi.

Tänä vuonna tapahtumaan oli tullut pari metkaa uutuutta. Yksi oli tuollainen kuplassa-veden-päällä (katso kuva alla). Mikähän tämä oikein mahtaisi olla suomeksi… Viiden minuutin kieppuillusta sai kuitenkin kuulemma maksaa 8 €, joten eiköhän me jätetä se tällä kertaa väliin.

Toinen uutuus oli wake-boarding. Suurella vaivalla oli pieneen järveen vedetty vaijerit, jotka vetivät ehkä sadan metrin matkan laudan päällä keikkujaa. Yleisöllä oli oikein hauskaa, kun seurasivat rannalta picknicin lomassa sukelluksia.

Me nautimme jatsista, söimme makkaraa ja yritimme vahtia, ettei Tytär putoa järveen. Meneehän se kesä-ilta näinkin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s